Η εμφάνιση της Φαίης στο Πρω1νό 3/4

Τα πρώταT-shirts εμφανίστηκαν τον 19ο αιώνα. Στην αρχή πωλούνταν ως εσώρουχα και στη συνέχεια εξελίχτηκαν στο βασικό κομμάτι της καθημερινής ένδυσης. Σε αυτό βοήθησαν τόσο ο Marlon Brandron, όσο και ο James Dean με τις cool εμφανίσεις στις ταινίες τους. Από τότε μέχρι σήμερα παίζουν πρωταγωνιστικό ρόλο στις εμφανίσεις μας, σε όλες τις εκδοχές τους, από μονόχρωμα, με στάμπες, και λόγκος, μέχρι με ενδιαφέροντα prints.

Σε αυτό έδωσε ψήφο εμπιστοσύνης η Φαίη μας για την εμφάνισή στο Πρω1νό, την τρίτη ημέρα αυτής

της εβδομάδας. Συγκεκριμένα καλημέρισε το τηλεοπτικό κοινό του ΑΝΤ1 με ένα σύνολο από την εταιρεία Access Fashion που αποτελείται από ένα λευκό T-shirt με μαύρη δαντέλα στα μανίκια και με μια μίνι λευκή φούστα με δαντέλα και boho στοιχεία.

Το look της που έφερε όπως πάντα την υπογραφή του Βαγγέλη Ζάχου, του προσωπικού της στυλίστα, ολοκληρώθηκε με ένα ζευγάρι λευκές ψηλοτάκουνες γόβες, μυτερές, με διαφάνεια και τρουκς από τα καταστήματα haralas.

Η Γωγώ Νικηφοράκη επιμελήθηκε το μακιγιάζ της Φαίης με πρωταγωνιστές τις σκιές από την παλέτα Haute Nude Edition της Bobbi Brown, τις γυαλάδες με το Highlight & Glow, Highlighting Powder Duo, Bare Glow/Opal Glow επίσης της Bobbi Brown, το ρουζ Shimmer Brick Compact, Nectar επίσης της Bobbi Brown.

Τέλος ο Δημήτρης Στράτος της έφτιαξε ανάλαφρα ίσια μαλλιά με κίνηση στις άκρες, λίγο όγκο στην κορυφή και χωρίστρα στη μέση, ένα χτένισμα εύκολο και βολικό που ταιριάζει όλες τις ώρες και σε όλες τις περιστάσεις και σας προτείνουμε να το υιοθετήσετε κι εσείς.

Το T-shirt είναι από τις πρώτες επιλογές των celebities που ξεχωρίζουμε για το στυλ τους, των fashion bloggers που ακολουθούμε αλλά και όλων των κοριτσιών που παίρνουν στα σοβαρά το στυλ τους.

Εμείς ψάξαμε και βρήκαμε τα ωραιότερα που έχουν φορέσει κατά καιρούς, κυρίως σε street style εμφανίσεις τους και σας τα παρουσιάζουμε για να εμπνευστείτε για τα δικά σας looks.

Δείτε προσεκτικά τις φωτογραφίες που ακολουθούν και κατόπιν απαντήστε μας στην εξής ερώτηση… Ποια από τα παρακάτω σας αρέσουν περισσότερο και θα τα φορούσατε κι εσείς και ποια σας αφήνουν τελείως μα τελείως αδιάφορες;

Μια ματιά ακόμα: Η εμφάνιση της Φαίης στο Πρω1νό 2/4

Keywords
Τυχαία Θέματα