Η εμφάνιση της Φαίης στο Πρω1νό 5/12

Η δαντέλα είναι το πιο θηλυκό, sexy και all time classic υλικό της μόδας γι’ αυτό και σας προτείνουμε να την έχετε στην γκαρνταρόμπα σας. Μπορεί να φορεθεί όλες τις ώρες και σε όλες τις περιστάσεις, πάντα με το κατάλληλο styling. Εμείς σήμερα θα σας μιλήσουμε για το total μονόχρωμο δαντελένιο look, ακριβώς όπως το φόρεσε η Φαίη μας στο Πρω1νό, την τρίτη ημέρα αυτής της εβδομάδας.

Συγκεκριμένα καλημέρισε το τηλεοπτικό κοινό του ΑΝΤ1

με ένα σύνολο από μαύρη δαντελένια δαντέλα από την εταιρεία μόδας BSB,. Αποτελείται από ένα μακρύ γιλέκο και ένα παντελόνι που τελειώνει σε μικρή καμπάνα.

Το look της που έφερε όπως πάντα την υπογραφή του Βαγγέλη Ζάχου, του προσωπικού της στυλίστα, ολοκληρώθηκε με κοσμήματα Lifelikes, κολιέ και βραχιόλια, μαύρη βελούδινη ζώνη στη μέση και μαύρα μυτερά καστόρινα western booties με την υπογραφή Mark Milan.

Η Γωγώ Νικηφοράκη επιμελήθηκε το μακιγιάζ της Φαίης με πρωταγωνιστές το μαύρο eyliner της εταιρείας Ofra, τις βλεφαρίδες Whispies της Ardell, το Liquid Glow Highlighter No 02 της Golden Rose και στα χείλη το κραγιόν Rouge Pur Couture No 208 της YSL.

Τέλος ο Δημήτρης Στράτος έφτιαξε τα super sleek ίσια μαλλιά της Φαίης μας με τη χωρίστρα στη μέση, ένα χτένισμα που ταιριάζε σε όλες τις ώρες και σε περιστάσεις καθημερινές και επίσημες. Αν θέλετε να τα φτιάξετε κι εσείς, δείτε πως μπορείτε να το κάνετε βήμα βήμα, κλικάροντας ΕΔΩ.

Δείτε στις φωτογραφίες που ακολουθούν πως έχουν φορέσει την δαντέλα στις επίσημες εμφανίσεις τους μερικές από τις πιο αγαπημένες μας celebrities που ξεχωρίζουμε για το στυλ και την εμφάνισή τους.

Ποιο look από τα παρακάτω σας αρέσει και θα το φορούσατε και ποιο σας αφήνει τελείως αδιάφορες και δεν θα το επιλέγατε με τίποτα;

Μια ματιά ακόμα: Η εμφάνιση της Φαίης στο Πρω1νό 4/12

Keywords
Τυχαία Θέματα