Η εμφάνιση της Φαίης στο Πρω1νό 8/3

Η φετινή Άνοιξη θα είναι κι αυτή καυτή, όπως ο χειμώνας που πέρασε, αφού συνεχίζει να πρωταγωνιστεί στις στυλιστικές επιλογές όλων το πιο ερωτικό χρώμα, συνώνυμο του πάθους, το κόκκινο. Ναι, δεν περνάει στιγμή απαρατήρητο, είναι διαχρονικό, ακριβώς όπως το μαύρο και το λευκό και με το που το φορέσετε θα δείτε αυτόματα τη διάθεσή και την αυτοπεποίθησή σας να ανεβαίνουν στα ύψη.

Αν φοβάστε να επενδύσετε σε μια μονοχρωμία, επιλέγοντας ένα total red outfit, τότε μπορείτε να ακολουθήσετε το παράδειγμα της Φαίης μας, επιλέγοντας

να το συνδυάσετε με μια σειρά από nude αξεσουάρ. Ας δούμε όμως το σημερινό της look στο Πρω1νό, την προτελευταία ημέρα αυτής της εβδομάδας.

Αναλυτικά καλημέρισε το τηλεοπτικό κοινό του ΑΝΤ1 με ένα κόκκινο φόρεμα από την καινούργια συλλογή της Zini, πλεκτό, midi, με βαθύ V ντεκολτέ και βολάν στο τελείωμά του. Το look της που έφερε όπως την υπογραφή του Βαγγέλη Ζάχου, του προσωπικού της στυλίστα, ολοκληρώθηκε με nude καστόρινα booties πέδιλα με λεπτομέρειες από διαφάνεια από την εταιρεία Mark Milan.

Η Γωγώ Νικηφοράκη επιμελήθηκε το μακιγιάζ της Φαίης μας με πρωταγωνιστές τις χρυσές αποχρώσεις στα μάτια, τις γυαλάδες σε όλο το πρόσωπο και στα χείλη το κραγιόν Toffee apple της Shiseido και ο Δημήτρης Στράτος τα μαλλιά της, φτιάχνοντάς της ίσια με χωρίστρα στο πλάι.

Μια ματιά ακόμα: Η εμφάνιση της Φαίης στο Πρω1νό 7/3

Keywords
Τυχαία Θέματα