Η εμφάνιση της Φαίης στο Πρω1νό 9/10

Το vinyl, ένα από τα πιο χαρακτηριστικά trends των αγαπημένων μας δεκαετιών 80’s και 90’s επιστρέφει αυτή τη σεζόν δυναμικά, θέλοντας να δώσει λάμψη τόσο στις βραδινές εμφανίσεις σας, όσο και στις πρωινές. Ναι καλά διαβάσατε. Το vinyl θα το φορέσετε φέτος όλες τις ώρες και σε κάθε του μορφή, από παντελόνια και φορέματα, μέχρι παπούτσια και καμπαρντίνες, απογειώνοντας έτσι το all day look σας.

Σε αυτή την τάση έδωσε σήμερα ψήφο εμπιστοσύνης η Φαίη μας για την εμφάνισή στο Πρω1νό, την τρίτη ημέρα αυτής της εβδομάδας. Συγκεκριμένα καλημέρισε το τηλεοπτικό κοινό του ΑΝΤ1

με χορό, απαντώντας έτσι στην πρόκληση του Νίκου Μουτσινά, φορώντας ένα σύνολο της εταιρείας μόδας BSB που αποτελείται από ένα κόκκινο vinyl κολάν και ένα λευκό T-shirt.

Το look της που έφερε όπως πάντα την υπογραφή της Ειρήνης Βάσσου, της στυλίστριας της Φαίης μας, ολοκληρώθηκε με ένα ζευγάρι μπασκετικά αθλητικά παπούτσια, Puma.

Η Γωγώ Νικηφοράκη επιμελήθηκε το μακιγιάζ της Φαίης μας που ήταν σε γήινους τόνους με την παράσταση να κλέβει το κατακόκκινο κραγιόν και ο Στέφανος Βασιλάκης τα ίσια μαλλιά της με τη χωρίστρα στη μέση και τον όγκο στν κορυφή.

Το vinyl κολάν/παντελόνι είναι από τις πρώτες επιλογές αγαπημένων μας celebrities, fashion bloggers και κοριτσιών που ζουν στα διπλανά διαμερίσματα και θέλουν πάντα να ξεχωρίζουμε με το στυλ τους και τις ενδυματολογικές τους επιλογές. Εμείς ψάξαμε και βρήκαμε φωτογραφίες για να δείτε πως το έχουν φορέσει το τελευταίο διάστημα και να εμπνευστείτε και εσείς για τα δικά σας looks.

Δείτε τις φωτογραφίες που ακολουθούν και κατόπιν απαντήστε μας στην εξής ερώτηση… Ποιο από τα παρακάτω σας αρέσει περισσότερο και θα το φορούσατε άνετα κι εσείς;

BG017/Bauer-Griffin/Getty Images/Ideal Image

Christian Vierig/Getty Images/Ideal Image

Claudio Lavenia/Getty Images/Ideal Image

Christian Vierig/Getty Images/Ideal Image

Jacopo Raule/Getty Images/Ideal Image

Don Arnold/Getty Images/Ideal Image

Marc Piasecki/Getty Images/Ideal Image

Christian Vierig/Getty Images/Ideal Image

Christian Vierig/Getty Images/Ideal Image

Edward Berthelot/Getty Images/Ideal Image

Μια ματιά ακόμα: Η εμφάνιση της Φαίης στο Πρω1νό 8/10

Keywords
Τυχαία Θέματα