Η επιστροφή της καμπάνας: 6 τρόποι για να τη φορέσεις το Φθινόπωρο του 2020!

Η καμπάνα επιστρέφει μαζί με αρκετά ακόμα trends από τα 70’s και 80’s. Πώς θα τη φορέσεις; Παρακάτω θα δεις 6 συνδυασμούς που αξίζει να δοκιμάσεις για να ανανεώσεις το στιλ σου. Εσύ ποιο από τα παρακάτω looks θα δοκιμάσεις;

#1. Μια υφασμάτινη καμπάνα γραφείου μπορεί να αναβαθμίσει πάρα πολύ το στιλ και την εικόνα σου. Η γνωστή influencer και επιχειρηματίας, Τezza, μας δείχνει τη δική της επιλογή που αποτελείται από μαύρη καμπάνα, ρετρό πουκάμισο και φανταστικά vintage inspired μποτίνια.

#2. Όσο ο καιρός

μας το επιτρέπει φοράμε το αγαπημένο μας τζιν – καμπάνα με chunky sandals. Η Τezza ολοκληρώνει το look της με denim crop top αλλά εσύ μπορείς να φορέσεις και t-shirts, λεπτά ζιβάγκο ή και φουτεράκια.

#3. Η λευκή καμπάνα είναι ένα ακόμα φθινοπωρινό trend στο οποίο θέλουμε να επενδύσουμε. Φόρεσέ την με μια κομψή υφασμάτινη ή δερμάτινη καμπαρντίνα και είσαι έτοιμη για super stylish εμφανίσεις.

#4. Επένδυσε σε μια τζιν καμπάνα που θα μπορείς να φοράς όλη τη μέρα. Προτίμησε ένα σχέδιο χωρίς σκισίματα και ξεβαμμένες λεπτομέρειες και φόρεσέ το με ένα κομψό καρό blazer, σαν αυτό της παρακάτω φωτογραφίας.

#5. Το πόσο δημοφιλή είναι τα δερμάτινα ρούχα θα το έχεις συνειδητοποιήσει. Συνδύασέ τα με ασορτί jackets και μίνι basket bags και δεν χρειάζεσαι τίποτα άλλο για να κερδίσεις τα βλέμματα πάνω σου.

#6. Μην φοβάσαι να βάλεις χρώμα στις καμπάνες σου αυτό το φθινόπωρο. Φόρεσε την αγαπημένη σου φλοράλ καμπάνα με ένα blazer ή jacket με ζώνη στη μέση για ένα πιο μοντέρνο 70s look που θα κερδίσει τις εντυπώσεις.

Διαβάστε ακόμα: 10 τρόποι για να κάνεις styling στο αγαπημένο σου oversized φούτερ που είναι huge  τάση της μόδας(VIDEO)

H Fashion Editor του Faysbook.gr σου αποκαλύπτει με βίντεο όλα τα tips για μαλλιά που δεν φριζάρουν ποτέ!

Steal the Look: Τα φθινοπωρινά looks της Negin Mirsalehi θα σε εμπνεύσουν πολύ και θα θέλεις να τα υιοθετήσεις σύντομα

Keywords
Τυχαία Θέματα