Η Ευδοκία Ρουμελιώτη για το παιδί που υιοθέτησε: “Υπήρχαν στιγμές που φοβόμουν. Ο γιος μου ξέρει την αλήθεια”!

Η Ευδοκία Ρουμελιώτη και ο σύζυγος της Νικηφόρος Χαραγκιώνης, έχουν αποκτήσει έναν γιο, τον Δημήτρη – Βασίλη και πρόσφατα, η οικογένεια τους μεγάλωσε κατά ένα μέλος.

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στο Πρω1νό και στη Μαίρη Αρώνη τον Οκτώβριο του 2018, η ηθοποιός αποκάλυψε για πρώτη φορά την αποφάση τόσο της ίδιας, όσο και του συζύγου της να υιοθετήσουν ένα παιδάκι. Σύμφωνα με τα λεγόμενα της, πρόκειται για ένα αγοράκι στην ίδια ηλικία με τον γιο τους, το οποίο πήραν από το νοσοκομείο. “Τα παιδιά ολοκληρώνουν μια γυναίκα, όχι μόνο τα φυσικά παιδιά, αλλά και αυτά που υιοθετείς.

Υιοθετώ ένα παιδάκι με τον άντρα μου και είχαμε αποφασίσει να το κρατήσουμε για εμάς.”, ανέφερε αρχικά και συμπλήρωσε σχετικά με την απόφαση που πήρε: “Διαβάζω συνεντεύξεις γυναικών που δεν μπορούν να αποκτήσουν παιδιά παρά τις εξωσωματικές που έχουν κάνει, αυτό τσακίζει τις γυναίκες”. Βέβαια, η ίδια τόνισε πως δεν αντιμετώπιζε κάποιο πρόβλημα, απλά προχώρησε στην υιοθεσία γιατί το ήθελε και γιατί μπορούσαν να το κάνουν με τον σύζυγο της.

Η ηθοποιός με αφορμή το νέο της επαγγελματικό βήμα, μίλησε στο Πρω1νό και αναφέρθηκε στον γιο της, αποκαλύπτοντας πως είναι πια μαζί τους στο σπίτι. “Ακόμα δεν έχουν ολοκληρωθεί οι διαδικασίες της υιοθεσίας, αλλά το παιδί είναι στο σπίτι μας. Χαίρομαι που ο άντρας μου ήταν δίπλα μου σε αυτό και κάποιες φορές μου έδειχνε ότι το θέλει περισσότερο από εμένα. Υπήρχαν στιγμές που φοβόμουν για την υιοθεσία γιατί δεν ήξερα πώς θα το πάρει ο μικρός μου γιος. Ο γιος μου ξέρει όλη την αλήθεια, ξέρει ότι δεν είναι αδερφός του αυτό το παιδί. Δεν σημαίνει ότι κάποιος είναι αδελφός σου μόνο αν τον γεννάει η ίδια μάνα ή ο ίδιος πατέρας!”, εξομολογήθηκε.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα και την αποκάλυψη που έκανε για την απίθανη πρόταση γάμου που της έκανε ο σύζυγος της:

Διαβάστε ακόμη:

Φίλιππος Παπασπύρου: Η επικοινωνία που είχε με τον Adrien Bozzolo μετά τις κατηγορίες για αντιγραφή στο MasterChef!

Τζένη Μπαλατσινού: Η τρυφερή φωτογραφία που δημοσίευσε με τον Βασίλη Κικίλια μετά την αναγγελία του γάμου τους!

Μέμος Μπεγνής: “Έμεινα λίγο εμβρόντητος γιατί δεν είπα κάτι αρνητικό για τη Φαίη…”

Keywords
Τυχαία Θέματα