Η Φαίη μας επέστρεψε στο Πρω1νό – Όσα εκμυστηρεύτηκε για τη δοκιμασία της με τον κορονοϊό

Στις 14 Μαρτίου η Φαίη μας είχε ανακοινώσει πως είχε βρεθεί θετική στον κορονοϊό, αν και δεν είχε κανένα σύμπτωμα και έκανε το τεστ προληπτικά.

Έπειτα από την καραντίνα 14 ημερών, η Φαίη μας και οι συνεργάτες της επέστρεψαν στο πόστο τους στο Πρω1νό. Παίρνοντας τα απαραίτητα μέτρα και με κάποιες αλλαγές στην ροή προκειμένου να βοηθήσουν στην ενημέρωση για τον κορονοϊό και γύρω από θέματα που απασχολούν σε σχέση με αυτόν, η Φαίη μας καλημέρισε ξανά τους τηλεθεατές ξεκινώντας

με καθυστέρηση την εκπομπή λόγω των μέτρων που ανακοινώθηκαν λίγο μετά τις 10 το πρωί από την κυβέρνηση.

Η Φαίη μας αναφέρθηκε στη δοκιμασία της με τον κορονοϊό, αλλά και πως το αντιμετώπισε όταν το έμαθε. Κύριο μέλημα της ήταν τα παιδιά της και η υγεία τους όπως τόνισε.

«Εδώ στο πόστο μας μετά από αρκετές ημέρες, γιατί αυτό ήταν το σωστό, αυτές ήταν οι οδηγίες, έτσι έπρεπε

Να σας ευχαριστήσω πολύ για τα γλυκά μηνύματα που μας στείλατε, για τα περαστικά σας. Είμαστε εδώ βάσει των οδηγιών του ΕΟΔΥ μετά από 14 μέρες που έχουν περάσει, και παραπάνω. Μου είπαν ότι μπορώ να επανέλθω στην καθημερινότητά μου και από τη στιγμή που τα περισσότερα τηλεοπτικά προγράμματα, ακόμα και της ψυχαγωγίας είναι στον αέρα, είμαστε κι εμείς εδώ στο πόστο μας, μέχρι να υπάρχει κάτι νεώτερο», ανέφερε η Φαίη μας ενώ επισήμανε τις αλλαγές που υπάρχουν στο πλατό, με τον Άρη Καβατζίκη να συμμετέχει στην παρέα μέσω βιντεοκλήσης, αλλά και στη θεματολογία προκειμένου να λύσουμε όλοι απορίες που έχουμε σχετικά με τον ιό.

«Και στο instagram δεν έχω πει πολλά, ούτε έχω ανεβάσει πολλές φωτογραφίες, γιατί αισθανόμουν ότι υπήρχαν πολλές ερωτήσεις, αλλά αισθανόμουν ότι είναι μικροπρεπές να κάθομαι να απαντάω όταν η κατάσταση είναι τόσο σοβαρή. Μέσα από την εκπομπή και μαζί με ειδικούς που έχουμε καλεσμένους όλες τις ημέρες, θα σας δίνω και κάποιες απαντήσεις και θα λύνουμε απορίες», ανέφερε μεταξύ άλλων η Φαίη μας και συνέχισε:

«Εγώ δεν είχα συμπτώματα, αλλά σαφώς ανθρώπινα υπάρχει ένας φόβος, πρέπει να υπάρχει ψυχραιμία. Μιλούσα συνέχεια με γιατρούς και ειδικούς. Αλλά και ένα σοκ, γιατί δεν περίμενα από τη στιγμή που δεν είχα συμπτώματα, τα έκανα τελείως προληπτικά τα τεστ γιατί ερχόμουν σε επαφή με πολύ κόσμο. Το μόνο που με φόβισε ήταν για τα παιδιά. Δεν σκέφτηκα τίποτα άλλο».

Δείτε όλα όσα είπε η Φαίη μας:

Διαβάστε ακόμα:

Στενός συνεργάτης του Δημήτρη Κοντομηνά πέθανε από κορονοϊό – Το συγκινητικό αντίο του Δήμου Βερύκιου

Χάρης Χριστόπουλος – Ανίτα Μπραντ: Επιβεβαίωσαν πως περιμένουν το πρώτο τους παιδί! (βίντεο)

Σε καραντίνα η Μαρία Αντωνά – Τι ανέφερε η Σταματίνα Τσιμτσιλή

Keywords
Τυχαία Θέματα