Η Λίτσα Πατέρα αναλύει τι σημαίνει η θέση του Άρη σε κάθε ζώδιο

H Λίτσα Πατέρα μίλησε σήμερα στο Πρω1νό για το τι σημαίνει η θέση του Άρη για κάθε ζώδιο και πώς επηρεάζει αυτός ο πλανήτης τον κάθε άνθρωπο.

Όπως αποκάλυψε η Λίτσα ο Άρης αφορά το σεξουαλικό κομμάτι και επηρεάζει

τόσο τους άντρες όσο και τις γυναίκες. Αν η γυναίκα γεννηθεί με τον Άρη της στον Σκορπιό τότε αυτό σημαίνει πως θα είναι πάρα πολύ σεξουαλική. Ο Άρης δείχνει επίσης τον τρόπο που καλούμαστε να επιβιώσουμε, το πόσο ενεργητικοί είμαστε, πόσο δουλεύουμε, πόσο δρούμε.

Κάθε πλανήτης έχει τις ιδιότητές του. Κάθε φορά που μπαίνει σε ένα ζώδιο αποκτάει τις ιδιότητές του και ανατρέπει τα δεδομένα.

Αν γεννηθήκατε με τον Άρη σου στον Κριό τότε είστε πολύ δυναμικοί, πολύ αθλητικοί και εύκολα εμπλέκεστε σε καυγαδάκια και τσακωμούς.

Αν γεννηθήκατε με τον Άρη στον Ταύρο τότε ο Άρης είναι πιο μαζεμένος καθώς ο Ταύρος είναι ζώδιο της Γης και η φωτιά που τον καίει σταθεροποιείται.

Αν γεννηθήκατε με τον Άρη στον Δίδυμο τότε έχετε μια ευφράδεια λόγου που πολλές φορές μπορεί να μπερδέψει τους γύρω σας. Είστε ωστόσο πολύ καλοί στον γραπτό λόγο και έχετε ταλέντο στο γράψιμο και στην επικοινωνία.

Για τον Άρη στον Καρκίνο η Λίτσα Πατέρα είπε πως επειδή ο Άρης είναι φωτιά και μπαίνει σε ζώδιο του νερού σβήνει. Αυτό σημαίνει πως για να λειτουργήσει χρειάζεται συναίσθημα.

Ο Άρης στο Λιοντάρι είναι πολύ θετικός συνδυασμός για έναν άνθρωπο καθώς δείχνει λεβεντιά. Ένας Λέων άντρας με Άρη στο ζώδιό του θα είναι πολύ εντυπωσιακός, δυναμικός και έτοιμος να κατακτήσει μια γυναίκα με κάθε τρόπο.

Δείτε τι σημαίνει ο Άρης για όλα τα ζώδια στο βίντεο που ακολουθεί.

Διαβάστε ακόμα: Πρω1νό 1/10: Οι αστρολογικές προβλέψεις της Λίτσας Πατέρα – VIDEO

Λίτσα Πατέρα: Τι σημαίνει για κάθε ζώδιο η θέση της Σελήνης; Πώς μας επηρεάζει;

Λίτσα Πατέρα: Τι σημαίνει για κάθε ζώδιο η θέση του Ήλιου;

Keywords
Τυχαία Θέματα