Η Λίτσα Πατέρα επέστρεψε στο Πρω1νό: “Τα δέντρα πεθαίνουν όρθια”

Στα μέσα της προηγούμενης εβδομάδας η Λίτσα Πατέρα δεν εμφανιζόταν στο Πρω1νό, καθώς ένα πρόβλημα υγείας την κράτησε στο σπίτι και μακριά από τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις.

Να σας θυμίσουμε πως η Φαίη είχε αναφέρει: “Θέλω να πω, το Λιτσάκι μας που τώρα μας βλέπει, ότι τη σκεφτόμαστε και μας λείπει! Σήμερα δεν ήταν μαζί μας γιατί είναι λίγο αρρωστούλα. Εσείς που μας βλέπετε καθημερινά ξέρετε ότι το τελευταίο διάστημα είχε λίγο βήχα και ταλαιπωρήθηκε

με τον λαιμό της, οπότε κάθισε στο σπίτι. Δεν είναι κάτι σοβαρό, είναι λίγο αρρωστούλα και απλώς σήμερα προτίμησε να μην έρθει!”.

Η αστρολόγος επέστρεψε σήμερα στο Πρω1νό και η Φαίη μας της μετέφερε την αγάπη και τα πολλά μηνυματα που δέχτηκαν από τον κόσμο για εκείνην. Η Λίτσα Πατέρα μίλησε για την ίωση που αντιμετώπισε και ανέφερε: “Τα δέντρα πεθαίνουν όρθια και εντάξει… Να προσέχουμε γιατί… Επειδή πραγματικά δεν πέφτω εύκολα στο κρεβάτι και πιστεύω ότι το περνάω, λιγάκι το παραμελώ και αυτό δεν πρέπει να το κάνουμε αυτό τον καιρό. Τον Δεκέμβριο θα είναι οι περισσότερες επιδημίες και πρέπει να προσέχουμε και το φαγητό μας και την ξεκούρασή μας και το που πηγαίνουμε και ποιοι έρχονται στο σπίτι μας. Εμένα με έπιασε πιο νωρίς”!

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

Διαβάστε ακόμη:

Η Ρέβη αποκαλύπτει πως έχουν κάνει photoshop στη Μενεγάκη και εκείνη τους το πέταξε στα… μούτρα!

Keywords
Τυχαία Θέματα