Η Μαντώ Γαστεράτου απαντάει στο αν θα αντικατασταθεί η Άννα Μαρία Βέλλη στην εκπομπή “Όλα λάθος”!

Tην εβδομάδα που μας πέρασε ακούστηκε έντονα πως η Άννα Μαρία Βέλλη σταματάει από την εκπομπή «Όλα λάθος» μετά από μια εμφάνιση μόνο, στο πλευρό του Πέτρου Κωστόπουλου. Στο Πρω1νό ο Άρης Καβατζίκης αποκάλυψε πως η Άννα Μαρία έκανε ένα ραντεβού με τους υπεύθυνους του καναλιού και εξέφρασε την ανησυχία της σχετικά με το αν θα συνεχίσει στην εκπομπή.

Τελίκά, η παρουσιάστρια αποχώρησε από την εκπομπή την περασμένη Κυριακή και μάλιστα,

στην έναρξη ο Πέτρος Κωστόπουλος ανέφερε: “Ευχαριστώ πάρα πολύ όλους τους συναδέλφους που μας διαφήμισαν κατά τη διάρκεια της εβδομάδας. Παίξαμε περισσότερο από ότι μπορούμε να παίξουμε στη δική μας εκπομπή. Ειπώθηκε η αλήθεια. Υπήρχε μία διαφωνία, μέσα από ένα αστείο, με την Άννα Μαρία Βέλλη… Το κορίτσι, όπως είπαν, δεν ήρθε γιατί οι γυναίκες δεν έχουν το ίδιο χιούμορ με τους άντρες. Έτσι, κάλεσα ένα φιλαράκι στη θέση της για να τα λέμε”.

Στη συνέχεια μμπήκε στο πλατό η Άννα Μαρία Βέλλη, ντυμένη αντρικά, και είπε: “Εδώ είμαι κι εγώ Πέτρο μου. Επιτέλους, τα διώξαμε τα κοριτσάκια”! Λίγο αργότερα και πριν πέσει το πρώτο διαφημιστικό διάλειμμα, ο Πέτρος Κωστόπουλος ανακοίνωσε πως η Άννα Μαρία Βέλλη αποχωρεί από την εκπομπή!

Η Μαντώ Γαστεράτου το μεσημέρι της Τρίτης (02/04) βρέθηκε καλεσμένη στο Πρω1νό και παραχώρησε μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης στη Φαίη μας. Μεταξύ άλλων, απάντησε στο αν θα αντικατασταθεί η Άννα Μαρία Βέλλη στο “Όλα Λάθος”! Συγκεκριμένα, η παρουσιάστρια είπε: “Η Άννα Μαρία Βέλλη σταμάτησε το Σάββατο και την Κυριακή είχε ήδη αποχωρήσει. Προς το παρόν είμαστε εγώ και ο Πέτρος αλλά κάνουμε και διάφορα guest! Έρχονται διάφοροι καλεσμένοι στην εκπομπή που συμμετέχουν και στον σχολιασμό. Ειλικρινά σου μιλάω δεν ξέρω αν θα έρθει κάποιος άλλος στην εκπομπή ή αν θα συνεχίσει έτσι δεν το έχουμε συζητήσει ακόμη”!

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

Διαβάστε ακόμη:

Η Παπαγεωργίου απαντάει στις δηλώσεις της Συνατσάκη και στα όσα ειπώθηκαν για τη συνάντηση της με τον Αργυρό στο MadWalk!

Keywords
Τυχαία Θέματα