Η Μελίνα Ασλανίδου διαψεύδει τον γάμο της με τον Βασίλη Μουντάκη!

Τον γύρο του διαδικτύου έκανε η είδηση πως η Μελίνα Ασλανίδου θα ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας για να ενωθεί με τα ιερά δεσμά του γάμου, με τον Βασίλη Μουντάκη. 

Η αποκάλυψη έγινε αποκλειστικά από την Κορύνα Μανταγάρη και τη εφημερίδας “Real Life”. Στο δημοσίευμα αναφέρεται πως ο γάμος τους θα γίνει τον ερχόμενο Σεπτέμβριο, χωρίς να γίνονται γνωστές περισσότερες λεπτομέρειες.

Ωστόσο, κάτι τέτοιο δεν ισχύει, καθώς η Μελίνα Ασλανίδου διέψευσε το δημοσίευμα με μια ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Συγκεκριμένα, δημοσίευσε μια φωτογραφία της και στη λεζάντα,

έγραψε: “Γελάω πολυ που μαθαίνω ότι παντρεύομαι τον Σεπτέμβριο ακόμα και αν είναι ψέμματα… Καλό βράδυ και καλά κρασιά ”!

Μάλιστα, η Τίνα Μεσσαροπούλου με αφορμή τη διάψευση της τραγουδίστριας, αποκάλυψε στο Happy Day ότι όχι  μόνο δεν παντρεύεται, αλλά και χώρισε από τον Βασίλη Μουντάκη: “Οι πληροφορίες μου λένε… ότι η Μελίνα Ασλανίδου χώρισε! Για αυτό και διέψευσε τον γάμο της. Ήταν μαζί δυόμιση χρόνια και η πηγή που μου το είπε ήταν πολύ σημαντική”!

Δείτε την ανάρτησή της:

View this post on Instagram

A post shared by

Keywords
Τυχαία Θέματα