Η νέα matchy eye make up look τάση που έχει κατακλείσει το Instagram και μπορείτε να αντιγράψετε μόνο τώρα που μένετε σπίτι

Bloggers, You Tubers και Instagramers μένουν σπίτι και κάνουν ότι μπορούν για να περάσει η ώρα αλλά και να γίνουν viral. Και κάποιες τα καταφέρνουν τέλεια. Η τελευταία μάλιστα τάση που έκανε την εμφάνιση της έχει κάνει θραύση και πρέπει να τη δείτε. Και να την αντιγράψετε φυσικά μιας και είναι ότι ωραιότερο τώρα που δεν βγαίνετε. Γιατί για το Instagram είναι τέλεια.

Τα κορίτσια (και τα αγόρια) στο Instagram

λοιπόν δημιούργησαν το πιο απίθανο matchy eye make up look που σημαίνει πως συνδύασαν τα χρώματα στο μακιγιάζ ματιών με τα φρύδια.

Μοβ, πράσινες και μπλε ψεύτικες βλεφαρίδες ταίριαξαν τέλεια με τις ίδιες αποχρώσεις σκιάς ή eyeliner χαρίζοντας στο βλέμμα μια μεταμοντέρνα πινελιά. Πρόκειται στην ουσία για ένα μονοχρωματικό look που είναι μεγάλη τάση τις τελευταίες σεζόν αλλά με μια πιο παιχνιδιάρικη όψη.

Εμείς βρήκαμε τα πιο εντυπωσιακά. Εσείς δεν έχετε παρά να πάρετε από το νεσεσέρ σας τις ξεχασμένες έντονες σκιές και μάσκαρα και να δημιουργήσετε το look που αγαπήσατε με την πρώτη ματιά. Και φυσικά να το ανεβάσετε στο Instagram γιατί διαφορετικά δεν έχει νόημα.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Makeup Artist Pro’ EST.2009 (@calebdoesmakeup) στις 24 Ιούν, 2019 στις 9:07 πμ PDT

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Jawhara (@imcybro) στις 20 Φεβ, 2020 στις 8:51 πμ PST

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Lisa Carreiro (@lilcarreiro) στις 6 Μάρ, 2020 στις 8:25 πμ PST

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη

Keywords
Τυχαία Θέματα