Η νέα τριάδα του GNTM-“Δεν θέλω καθόλου σχέσεις μαζί της…”

Μπορεί να έχουν μείνει μόνο πέντε κορίτσια στο σπίτι του Greece’s Next Top Model, όμως οι εντάσεις δεν τους επιτρέπουν να συνεχίσουν μέχρι τον τελικό ως μια ομάδα.

Όπως είδαμε στο επεισόδιο της Τετάρτης, η Εβελίνα θέλησε να συμπαρασταθεί στην Εύη μετά την αποχώρηση της Μικαέλας. Η κίνηση της αυτή ενόχλησε τις συμπαίκτριες της, οι οποίες έσπευσαν να την κατηγορήσουν για διπροσωπεία. Παρόλα αυτά, η Εβελίνα σε δηλώσεις της στην κάμερα της παραγωγής τόνισε πως θα κάνει παρέα με την Εύη, καθώς

είναι μόνη της και πως δεν την ενδιαφέρει το τι λέγεται.

Στο αποψινό επεισόδιο η Μαριάννα, η Άννα και η Ειρήνη αποκάλυψαν πως είναι τριάδα και οι υπόλοιπες μόνες τους, σχολιάζοντας μάλιστα την Εύη και τη μέτρια απόδοση της.

Λίγο αργότερα η Εύη Ιωαννίδου πέταξε τα καρφιά της για την Άννα Αναματίδου, λέγοντας: “Δεν υπάρχει πλέον μεγάλος ανταγωνισμός και δυσκολία! Μπήκε το πρωί στην κουζίνα, δεν ήθελε να καθίσει μαζί μας, καλά έκανε, ούτε εγώ ήθελα! Δεν θέλω καθόλου σχέσεις μαζί της, μου είναι τελείως αδιάφορη! Νομίζω είμαστε τέσσερις (…) Μπορεί να είναι καλικάντζαρος, μέχρι εκεί φτάνει”!

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

Διαβάστε ακόμη:

Έκπληξη για τα κορίτσια του GNTM: Δείτε ποιοι τις επισκέφτηκαν στο σπίτι του ριάλιτι

Keywords
Τυχαία Θέματα