Η παλέτα σκιών που πρέπει να αποκτήσετε ανάλογα με το χρώμα των ματιών σας

Οι παλέτες σκιών είναι ευλογία και κατάρα μαζί. Από τη μία περιέχουν αρκετές αποχρώσεις που μπορούν να συνδυαστούν μεταξύ τους και από την άλλη τις περισσότερες δεν πρόκειται να τις χρησιμοποιήσετε ποτέ. Επίσης σπάνια γνωρίζετε ποιες είναι οι αποχρώσεις που σας ταιριάζουν ανάλογα με το χρώμα των ματιών σας με αποτέλεσμα να απλώνετε απλά εκείνες που σας αρέσουν περισσότερο. Δεν κάνουμε δουλίτσα έτσι όμως. Το θέμα είναι να σας κολακεύουν και να αναδεικνύουν το βλέμμα με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Οι ειδικοί λοιπόν είναι και πάλι εδώ για να ξεδιαλύνουν την κατάσταση και προτείνουν τις κατάλληλες

αποχρώσεις ώστε να είστε έτοιμες για την αγορά της επόμενης παλέτας από την οποία θα χρησιμοποιήσετε όλα τα χρώματα.

Καστανά Μάτια: Οι αποχρώσεις του μπλε και του μοβ είναι ιδανικές αφού δημιουργούν μια γοητευτική αντίθεση. Επιλέγετε παλέτα που να περιέχει τόσο τους συγκεκριμένους όσο και φυσικούς τόνους που είναι ιδανικοί για κάθε μέρα.

Becca Volcano Goddess Eyeshadow Palette

NYX Cosmetics Cosmic Metals Shadow Palette

Μπλε Μάτια: Αν θέλετε να τα κάνετε να δείχνουν ακόμα πιο εντυπωσιακά επιλέγετε σκιές σε ροζ και κόκκινες αποχρώσεις. Ειδικά τη φετινή σεζόν θα βρείτε εύκολα παλέτες με τους συγκεκριμένους τόνους αφού το “cherry” είναι hot make up trend.

L’ Oréal Paris Cherry My Cheri Eyeshadow Palette

Urban Decay Naked Cherry Palette

Πράσινα Μάτια: Οι σκιές που σας ταιριάζουν έχουν ζεστή χρυσή ή πορτοκαλί απόχρωση. Μπορείτε να τις συνδυάσετε με μια υποψία μοβ. Η αντίθεση που δημιουργείται με το ροδακινί και το μοβ είναι μεν φορέσιμη αλλά καλό είναι να μην έχει ένταση. Εκτός αν επιμένετε στο δραματικό, smoky eye όπου θα πρέπει να επικρατήσει το πιο σκούρο χρώμα και να τονιστεί ίσως η εσωτερική γωνία με το πιο ανοιχτό.

Τom Ford Eye Color Quad Honeymoon

Διαβάστε ακόμη:

Οι γκρι αποχρώσεις στα μαλλιά που θα σας κάνουν να σκεφτείτε το silver σοβαρά

Οι ενυδατικές κρέμες με χρώμα που μπορείτε να φοράτε και το Φθινόπωρο

Keywords
Τυχαία Θέματα