Η Σίσσυ Χρηστίδου για την άτυχη εγκυμοσύνη: “Πολύ δύσκολες καταστάσεις και…”

Στο χθεσινό επεισόδιο του Power of Love, ο Φάνος Χατζηπαναγιώτου προχώρησε σε μια συγκινητική εξομολόγηση. Αποκάλυψε πως πρώην σύντροφος του περίμενε παιδί, παρόλα αυτά το έχασε σε προχωρημένη εγκυμοσύνη και ήταν η αφορμή για να τραβήξουν χωριστούς δρόμους.

“Πριν από κάποια χρόνια ήμουν σε μια σχέση και το δοκιμάσαμε να κάνουμε παιδί. Το έχασε σε προχωρημένη εγκυμοσύνη. Ήταν πέντε μηνών. Και ήταν και ο κυριότερος λόγος που χωρίσαμε μετά από αυτό γιατί μας έφθειρε πάρα πολύ. Την επόμενη

φορά σαν άνθρωπος θέλω να είμαι 1000% εγώ σίγουρος, γιατί με πόνεσε πάρα πολύ. Γιατί αν ήταν 1-2 μηνών και δεν είχα μπει στο τρυπάκι… Κι επειδή δεν είμαι άνθρωπος που τα συζητάω με την οικογένεια μου. Σκέψου ότι η οικογένεια μου τώρα θα το μάθει, από εσάς. Γενικότερα, σχέσεις μου δεν έχει γνωρίσει η οικογένεια μου. Γενικότερα σαν άνθρωπος είμαι πολύ επιφυλακτικός. Η οικογένεια μου είναι πάρα πολύ συνδεδεμένη μαζί μου, απλά λόγω του ότι είμαι σε απόσταση, κάποια κομμάτια μου δεν τους τα λέω γιατί ξέρω ότι θα στεναχωρηθούν ή θα χαρούν και δεν θα είμαι εκεί για να το ζήσουμε όλο. Οπότε, για αυτό το αποφεύγω πολλές φορές. Είμαι πολύ κλειστός χαρακτήρας στο κομμάτι της οικογένειας.”, είπε μεταξύ άλλων.

Το σχετικό απόσπασμα προβλήθηκε το πρωί του Σαββάτου (16/03) στην εκπομπή “Έλα Χαμογέλα” και η Σίσσυ Χρηστίδου που έχει βιώσει μια αποβολή, εξομολογήθηκε: “Δεν το είδα το συγκεκριμένο απόσπασμα αλλά με συγκινεί πάρα πολύ γιατί ταυτίζομαι με αυτή την ιστορία. Πολύ δύσκολη ιστορία. Σκέψου τώρα ότι είναι και ο άντρας και τον έχει αγγίξει τόσο πολύ. Στον πέμπτο μήνα έχεις μπει σε μια διαδικασία, περιμένεις το μωρό, έχεις ετοιμάσει κάποια πράγματα. Πολύ δύσκολες καταστάσεις και κρίμα που και το ζευγάρι δεν μπόρεσε να στηρίξει ο ένας τον άλλο και να συνεχίσουν”!

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

Διαβάστε ακόμη:

Σίσσυ Χρηστίδου: “Πριν γίνω μαμά πάρα πολλές φορές ασκούσα…

Keywords
Τυχαία Θέματα