Η Σταματίνα Τσιμτσιλή αποκάλυψε πότε κάνει κάποιον unfollow στο Instagram!

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή σχολίασε το πρωί της Τετάρτης στο Happy Day το πολυσυζητημένο unfollow της Έλενας Χριστοπούλου στη Βίκυ Καγιά.

Η Έλενα Χριστοπούλου εχθές στο «Καλό Μεσημεράκι» με τον Νίκο Μουτσινά ανέφερε πως «είμαι πολύ ενεργή στο Instagram… Κάνω πολύ μεγάλο ξεκαθάρισμα και στο Instagram, έχω ξεκινήσει και θα κάνω κι άλλο. Κάνω στην ψυχή μου, στην δουλειά μου,

στα προσωπικά μου, πολύ μεγάλο ξεκαθάρισμα. Νομίζω χρειαζόταν. Γιατί εγώ δεν μπορώ να προσποιούμαι, έχω πρόβλημα. Την Βίκυ δεν την ακολουθώ και δεν με ακολουθεί. Δεν σημαίνει ότι δεν την εκτιμώ και δεν την σέβομαι, αλλά δεν την ακολουθώ και δεν με ακολουθεί. Είναι πολύ ειλικρινές αυτό… Είναι ωραίο να ξέρουμε ποιοι είμαστε και που βαδίζουμε στη ζωή αυτή».

Με αφορμή λοιπόν τη δήλωση αυτή, η παρουσιάστρια της πρωινής εκπομπής του Alpha αποκάλυψε πως και η ίδια έχει τύχει να κάνει unfollow κάποιους επώνυμους που δεν την ακολουθούν.

«Θέλω να πω το εξής. Μου έχει τύχει και εμένα, να ακολουθώ κάποιον επώνυμο και κάποια στιγμή χαζεύοντας, να διαπιστώσω πως αυτός δε με ακολουθεί. Οπότε μπορεί και εγώ εκείνη τη στιγμή, όχι επειδή σταμάτησα να τον συμπαθώ και να τον εκτιμώ, να του κάνω και unfollow. Μήπως η Έλενα το έκανε σε αυτή τη λογική;», αναρωτήθηκε η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

Ωστόσο, σήμερα το πρωί στο “Πρω1νό” σχολίασαν τα όσα είπε η Έλενα Χριστοπούλου στην εκπομπή του ΣΚΑΪ και μεταξύ άλλων αποκάλυψαν πως η Βίκυ Καγιά συνεχίζει να την ακολουθεί στο Instagram.

Μάλιστα, η παρουσιάστρια του Shopping Star θα μιλούσε στο “Πρω1νό” μέσω Skype, ωστόσο για προσωπικούς της λόγους η συνέντευξη θα πραγματοποιηθεί την ερχόμενη Δευτέρα.

Διαβάστε περισσότερα:

Έγκυος για δεύτερη φορά η Κατερίνα Μουτσάτσου!

Η Βίκυ Καγιά συνεχίζει να ακολουθεί την Έλενα Χριστοπούλου στο Instagram!

Στενός συνεργάτης της Ελένης Μενεγάκη παραιτήθηκε από την εκπομπή της μετά από 17 χρόνια

Keywords
Τυχαία Θέματα