Η συγκινητική ανάρτηση της Όλγας Πηλιάκη για την αδελφή της που «έφυγε» από τη ζωή

Μια ομολογουμένως συγκινητική ανάρτηση έκανε χθες Τετάρτη (15/8), η Όλγα Πηλιάκη. Συγκεκριμένα, δημοσίευσε για πρώτη φορά μια φωτογραφία της αδελφής της, η οποία έφυγε από τη ζωή από όγκο στον εγκέφαλο. Η ίδια ανέφερε ότι είχαν μόλις πέντε χρόνια διαφορά και ότι ήταν η πιο δύσκολη στιγμή της ζωής της.

«Όταν ήμουν 20 χρονών, έχασα την αδερφή μου από όγκο στον εγκέφαλο. Ήταν μόλις 25. Και 6 μήνες μετά είχα ένα ατύχημα που με φόβισε πολύ… Είναι ό,τι πιο δύσκολο μπορεί να αντιμετωπίσει μία οικογένεια. Καλό είναι να ζητήσει βοήθεια από ειδικούς για να το διαχειριστεί. Είναι πάρα πολύ βίαιο

να δεχτείς ότι δε θα ξαναδείς έναν άνθρωπο. Εγώ, όταν βλέπω αδερφές, ζηλεύω –με την καλή έννοια, βέβαια– πολύ», δήλωσε στο παρελθόν Όλγα Πηλιάκη.

Με αφορμή λοιπόν την ημέρα του Δεκαπενταύγουστου, έγραψε στο instagram της: «Χρόνια πολλά σε όλους και ειδικότερα στη μαμα μου Μαρία αλλά και στην αδελφή μου Παναγιωτα ( η εικονιζόμενη ) που θα γιόρταζε σήμερα συνοδευόμενη από θεϊκή της ατάκα όσον αφορά το ποιες γιορτάζουν το Δεκαπενταύγουστο που όμως θα κρατήσω για μας! Θα τη σκέφτομαι κάθε χρόνο τέτοια μέρα και θα γελάω! Να είστε όλοι καλά!».

Δείτε την ανάρτηση:

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από @olgapiliaki στις 15 Αύγ, 2018 στις 8:23 πμ PDT

Δείτε ακόμη: Δείτε την ερωτική εξομολόγηση της Αθηνάς στον Δώρο και το απίστευτο σχόλιο

Keywords
Τυχαία Θέματα