Η Τάμτα είναι η νέα ambassador γνωστού beauty brand!

H Τάμτα είναι πολύ αγαπημένη μας. Σε κάθε της δημόσια εμφάνιση μας εντυπωσιάζει ενώ συχνά χαζεύουμε τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram αφού έχει τις καλύτερες ιδέες τόσο για outfits όσο και για μακιγιάζ-μαλλιά.

Πρόκειται για το πιο stylish κορίτσι της ελληνικής showbiz άλλωστε. Αν όχι το μοναδικό. Αυτό που την κάνει ξεχωριστή είναι η τόλμη της. Αλλάζει make up

και hair look με ιδιαίτερη ευκολία και καταφέρνει να υποστηρίζει ακόμη και τα πιο εξεζητημένα.


Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Tamta (@officialtamta) στις 2 Φεβ, 2019 στις 11:01 πμ PST

Είναι ίσως η μοναδική celebrity που θα μπορούσε άνετα να σταθεί επάξια πλάι στις αντίστοιχες του Hollywood. Δεν έχει άλλωστε να ζηλέψει και τίποτα. Έχει εκπληκτικό σώμα και τέλεια επιδερμίδα, με χαρακτηριστικά τα οποία με όποιο τρόπο και να τονιστούν δείχνουν το ίδιο υπέροχα.

Προφανώς όλα αυτά στάθηκαν πηγή έμπνευσης για την Seventeen Cosmetics και τη Lorvenn και την πρόταση να γίνει το νέο πρόσωπο στις διαφημιστικές του καμπάνιες. Η Τάμτα θα παρουσιάζει στο εξής τις νέες τάσεις κάθε σεζόν με τη βοήθεια των experts του beauty brand που θα αναλάβουν το total look του pop idol. Η δουλειά τους είναι άλλωστε ιδιαίτερα εύκολη αφού έχουν να κάνουν με ένα beauty και fashion icon. Έχουν δηλαδή έναν υπέροχο καμβά για να δημιουργήσουν τα ωραιότερα looks.

Είμαστε σίγουρες ότι η beauty ομάδα της Seventeen Cosmetics και της Lorvenn Hair Professionals θα κάνουν θαύματα και θα εμπνεύσουν. Η Τάμτα παράλληλα έχει ένα ιδιαίτερα πρόσωπο που αποτυπώνεται τέλεια στις φωτογραφίες και αυτό σημαίνει ότι κάθε make up και hair look θα αναβαθμιστεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Πρέπει να σας εξομολογηθούμε ότι πολύ χαρήκαμε με τη συγκεκριμένη είδηση και συνεργασία αφού η Seventeen μας συντροφεύει χρόνια τώρα και τα προϊόντα της βρίσκονται πάντα στο νεσεσέρ μας. Από την άλλη κάθε αλλαγή που αποφασίσαμε να κάνουμε στα μαλλιά μας την επιχειρήσαμε με τις βαφές της Lorvenn ενώ στη συνέχεια τα φροντίσαμε με τα σειρά περιποίησης του brand.

Διαβάστε ακόμη:

Τα ανοιξιάτικα προϊόντα μακιγιάζ υμνούν το ροζ χρώμα και θυμίζουν ζαχαρωτά

Αν τα οργανικά προϊόντα περιποίησης είναι η νέα σας εμμονή τότε πρέπει να επισκεφθείτε ΑΥΤΟ το site

Keywords
Τυχαία Θέματα