Η Θεανώ Μπέλλα έχει εντοπίσει τα 3 λάθη που κάνετε στην καθημερινή ρουτίνα περιποίησης που πρέπει να σταματήσετε asap

Η αγαπημένη μας celebrity facialist Θεανώ Μπέλλα έχει εντοπίσει τρία λάθη που κάνουμε όλες μας και μας παρακαλά να τα σταματήσουμε asap. Καθημερινά φροντίζει τις επιδερμίδες γυναικών κάθε ηλικίας και με διαφορετικές ανάγκες και ιδιαιτερότητες. Κι ενώ συζητά μαζί τους για τις συνήθειες τους κατέληξε στα συγκεκριμένα. Τα αποκαλύπτει στη συνέχεια:

Λάθος 1ο

Φοράτε αντηλιακό μόνο το καλοκαίρι: Η αντηλιακή προστασία δεν έχει να κάνει με τη θερμοκρασία. Αυτό σημαίνει

πως πρέπει να προστατεύετε την επιδερμίδα από την ηλιακή ακτινοβολία καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου. Ζούμε σε μια χώρα με μεγάλη ηλιοφάνεια όλους τους μήνες του χρόνου. Κι αν δεν θέλετε να φοράτε το αντηλιακό σας μπορείτε να επιλέξετε μια ενυδατική κρέμα με υψηλό δείκτη προστασίας ή ενυδατική με χρώμα που περιέχει SPF οι οποίες αντικαθιστούν το φον ντε τεν και παράλληλα προσφέρουν υψηλή προστασία.

Λάθος 2ο

Αν δεν έχει φορέσει προϊόντα μακιγιάζ δεν καθαρίζετε την επιδερμίδα σας: Ο καθαρισμός της επιδερμίδας είναι το πρώτο και τελευταίο βήμα της καθημερινής ρουτίνας περιποίησης ακόμη κι αν δεν έχετε απλώσει ίχνος μακιγιάζ στο πρόσωπο σας. Οι ρύποι είναι πάντα εδώ όπως και η λιπαρότητα στα σημεία. Μετά το γαλάκτωμα μάλιστα πρέπει πάντα να χρησιμοποιείτε τονωτική λοσιόν αφού είναι το μοναδικό προϊόν που επαναφέρει το φυσιολογικό ελαφρά όξινο pH στην επιδερμίδα. Εξίσου σημαντικό είναι να χρησιμοποιείτε διαφορετική πετσέτα κάθε φορά, γιατί μετά την πρώτη χρήση αρχίζει και συγκεντρώνει μικρόβια. Ακόμη καλύτερο είναι να χρησιμοποιείτε χαρτομάντιλα μια χρήσης. Και κάτι ακόμη: Πάντα ταμπονάρετε το πρόσωπο, δεν το τρίβετε.

Λάθος 3ο

Αντιγράφετε τη ρουτίνα περιποίησης στης κολλητής σας: Αυτό σημαίνει πως δεν αναζητάτε τα προϊόντα και τις θεραπείες που είναι κατάλληλες για το δικό σας τύπο δέρματος και τις ανάγκες του, αλλά εκείνα που επέλεξε η αδελφή σας ή η κολλητή σας. Τα προϊόντα περιποίησης που χρησιμοποιείτε καθώς και ο τρόπο που τα εφαρμόζετε καλό είναι να έχουν προταθεί από επαγγελματίες.

Διαβάστε ακόμη:

Τα gel βερνίκια νυχιών που θα σας βοηθήσουν να αποκτήσετε επαγγελματικό αποτέλεσμα μόνες στο σπίτι

Τα lip balms που από σήμερα κιόλας πρέπει να υπάρχουν πάντα στην τσάντα σας

Keywords
Τυχαία Θέματα