Η Τζίνα Αλιμόνου λύνει για πρώτη φορά τη σιωπή της για τον χωρισμό από τον Παύλο Βαρδινογιάννη!

Η Τζίνα Αλιμόνου παραχώρησε μια αποκαλυπτική συνέντευξη στο περιοδικό Gala του «Πρώτου Θέματος». Για πρώτη φορά, αναφέρθηκε σε προσωπικά της ζητήματα, τα οποία σχολιάστηκαν αρκετά από τα Μέσα.

Συγκεκριμένα, έλυσε τη σιωπή της και μίλησε για τον χωρισμό της από τον Παύλο Βαρδινογιάννη και μεταξύ άλλων ανέφερε πως δεν ήθελε να ζει άλλο στην Αμερική, γι’ αυτό και του πρότεινε να επιστρέψουν στην Ελλάδα.

Στο Πρω1νό, παρουσίασε απόσπασμα της συνέντευξης της, η Κλεοπάτρα Πατλάκη,

η οποία ανέφερε πως η Τζίνα Αλιμόνου, δήλωσε: “Δεν ήμουν προετοιμασμένη ότι το διαζύγιο θα ήταν τόσο σκληρό. (…) Προκειμένου να υπερασπιστώ αυτό που πιστεύω ότι είναι σωστό για μένα και τα παιδιά μου, βάζω κάτω το κεφάλι και δίνω τον αγώνα που πρέπει να δώσω. Η πρότασή μου στον Παύλο, τον οποίο παρακάλεσα για την ακρίβεια, ήταν να μείνουμε στην Ελλάδα γιατί θεωρούσα ότι αυτό είναι καλύτερο για τα παιδιά και για μένα. Έμεινα για δύο χρόνια στο Κονέκτικατ, συνειδητοποίησα ότι αυτό δεν είναι το μέρος που θέλω να περάσω την υπόλοιπη ζωή μου και προσπάθησα πάρα πολύ να προσαρμοστώ. Δεν ήταν επιλογή μου να πάω, δεν ήθελα, αλλά σεβάστηκα την επιθυμία του και έκανα ό,τι καλύτερο μπορούσα…”.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

Διαβάστε ακόμη:

Η Σάσα Σταμάτη ξανά στο Πρω1νό: Δείτε πώς την υποδέχτηκε η Φαίη

Keywords
Τυχαία Θέματα