Η Βίκυ Κάβουρα απαντά πρώτη φορά στις δηλώσεις της Αγγελικής Ηλιάδη για παράλληλη σχέση με τον Γκέντσογλου!

Τα δημοσιεύματα ήθελαν ήθελαν τη Βίκυ Κάβουρα να είναι σε σχέση με τον Σάββα Γκέντσογλου, ο οποίος χώρισε πρόσφατα από την Αγγελική Ηλιάδη.

Παρόλα αυτά, η ηθοποιός σε δηλώσεις που έκανε στην εκπομπή “Ευτυχείτε”, διέψευσε με τον τρόπο της τα όσα γράφτηκαν: ” Αυτό που με έχει κουράσει είναι ότι φαίνεται ότι είμαι μία γυναίκα που περνάει πάρα πολύ ωραία και έχει μία έντονη ερωτική ζωή… γυρνάω σπίτι μόνη μου. Αυτό είναι το στενάχωρο! Όλα

τα άλλα είναι να είχαμε να λέγαμε! Επίσης με ενοχλεί πολύ ότι αφορά την ηθική και όταν μπλέκονται πράγματα με αναλήθειες και επιμένουν κιόλας που αφορούν σε οικογένειες και παιδιά αυτά δεν τα μπορώ. Αυτά όμως πάμε να τα λύσουμε αλλιώς”.

Από την άλλη, η Αγγελική Ηλιάδη παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό ΟΚ! και προκάλεσαν έκπληξη τα όσα είπε σχετικά με τον χωρισμό της από τον Σάββα Γκέντσογλου. Η τραγουδίστρια απάντησε σε ερώτηση δημοσιογράφου σχετικά με το πώς αντέδρασε όταν έμαθε για τη σχέση του Σάββα με τη Βίκυ Κάβουρα: «Δεν αντέδρασα ιδιαίτερα γιατί το γνώριζα εδώ και αρκετούς μήνες ότι είχαν σχέση».

«Με τον Σάββα χωρίσαμε εδώ και δύο μήνες. Γνώριζα αρκετούς μήνες πως είχαν σχέση με την Κάβουρα!», συμπλήρωσε και συνέχισε λέγοντας: «Φταίω για τον χωρισμό γιατί τον άφησα πολύ μόνο του». Μάλιστα η ίδια πρόσθεσε πως ο κόσμος μπορεί να βγάλει τα συμπεράσματά του σχετικά με το τι συνέβη. Το Πρω1νό επικοινώνησε με τον Σάββα ο οποίος είπε: «Αυτή τη στιγμή δεν θέλω να πω κάτι. Όλα αυτά που γράφονται και λέγονται έχουν δημιουργήσει πρόβλημα στη δουλειά μου. Θα ήθελα απλά να το αφήσω να περάσει. Ας πει ότι θέλει η Αγγελική»!

Η Βίκυ Κάβουρα αποφάσισε να “σπάσει” τη σιωπή της και σε δηλώσεις της στη Φωλιά των Κου Κου, τόνισε: “Aν σχολιάσω το θέμα θα μπλέξω σε καταστάσεις που δεν καταλαβαίνω σε ποιο σκοπό εξυπηρετούν. Ενημερωτικά όμως να σου πω πως είμαι ο χαρακτήρας που αν συνειδητοποιούσα ότι είμαστε δυο γυναίκες και ένας άνδρας στην ίδια σχέση, θα έπαιρνα αυτή τη γυναίκα και θα βγαίναμε να τα πούμε και να τα βρούμε. Αγαπώ τις γυναίκες και δεν θα πλήγωνα καμία. Με τους άντρες μπορώ να είμαι πιο σκληρή”!

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

Διαβάστε ακόμη:

Η Άλκηστις Αλεξάκη αποκάλυψε ότι είναι σε σχέση-Όσα είπε για τον σύντροφο της

Keywords
Τυχαία Θέματα