Ηλίας Γκότσης: Τι λέει για τη λέξη «αλβανός» που βγαίνει δίπλα στο όνομά του όταν το βάζεις στο google

Ο Ηλίας Γκότσης παραχώρησε στο περιοδικό People, μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης. Αναφερόμενος στη νίκη του στο Survivor, τόνισε πως όποιος παίκτης πει πως δεν μπήκε στο reality για να κερδίσει, είναι ψεύτης. «Όποιος πει ότι μπήκε στο Survivor χωρίς να θέλει να κερδίσει είναι ψεύτης. Όλοι ήθελαν να φτάσουν όσο πιο μακριά γίνεται, γιατί όχι και στη νίκη. Το ίδιο κι εγώ. Έκανα τα πάντα για

να φτάσω στο τέλος, παραμένοντας όμως ο εαυτός μου.», εξομολογήθηκε.

Στη συνέχεια μίλησε για τα άτομα που ίσως να μην τον συμπάθησαν όσο ήταν στο παιχνίδι, αναφέροντας: «Ο καθένας μπορεί να εκφέρει την άποψή του. Είναι κατανοητό πως δεν μπορούμε να αρέσουμε σε όλους. Σε ό,τι αν κάνεις θα υπάρχουν υποστηρικτές, αλλά και άνθρωποι που θα κατακρίνουν. Σημασία έχει να φιλτράρουμε τις κριτικές και να κρατάμε όσα θα μας κάνουν καλύτερους» .

Στο google αν πληκτρολογήσεις το όνομα του, δίπλα εμφανίζεται η λέξη “αλβανός”. Ο Ηλίας ξεκαθάρισε για πρώτη φορά πως δεν έχει καμία σχέση με την Αλβανία. «Είμαι γέννημα θρέμμα Έλληνας. Ο παππούδες μου είναι από την Τρίπολη και οι γονείς μου από την Αθήνα. Διάφορες πληροφορίες μπορεί να γραφτούν στο Διαδίκτυο. Από εκεί και πέρα, δεν βγήκα ποτέ να διαψεύσω κάτι. Άπαξ και με ρωτάς, είναι κάτι που δεν ισχύει», τόνισε.

Διαβάστε ακόμη:

Έλληνας ηθοποιός αποκαλύπτει: “Πήγα καλεσμένος στο κανάλι και η παρουσιάστρια δεν φορούσε εσώρουχο…”

Keywords
Τυχαία Θέματα