Ιωάννα Τούνη: Η απάντησή της για τη Βρισηίδα Ανδριώτου και την αναφορά που έκανε για εκείνη στο “Survivor”

Στο χθεσινό επεισόδιο του Survivor, η Βρισηίδα Ανδριώτου αναφέρθηκε στο κουίζ επεβίωσης στην πρώην κολλητή της, Ιωάννα Τούνη.

Συγκεκριμένα, όταν ο Γιώργος Λιανός τη ρώτησε αν έχει ταξιδέψει ποτέ στη Ρώμη, το μοντέλο του απάντησε πως «έχω πάει. Έχω πάει στο Κολοσσαίο, αλλά έκανα περισσότερα βόλτα».

Στη συνέχεια ο παρουσιαστής τη ρώτησε με ποιον πήγε στη Ρώμη, με την την ίδια να απαντάει: «Με την κολλητή μου. Την πρώην».

H Ιωάννα Τούνη δέχτηκε αρκετά

μηνύματα στα social media περί αυτής της αnαφοράς της Βρισηίδας, με την ίδια να τοποθετείτε δημόσια σήμερα το πρωί (3/1) στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

«Λυπάμαι πάρα πολύ που συνεχίζω και δίνω δημοσιότητα μέχρι και σήμερα σε αυτόν εδώ τον άνθρωπο. Τελευταία φορά που μιλάω για αυτήν. Δε θα τα ξαναβρώ ποτέ μαζί της σε όσους με ρωτάτε γιατί βγήκε μαζί με αυτόν που διέρρευσε το revenge porn βίντεο. Ευχαριστώ», ανέφερε χαρακτηριστικά η Ιωάννα Τούνη μέσω InstaStory.

https://www.faysbook.gr/wp-content/uploads/2022/01/220103132239_j.touni_6F4B817BEF84C4533B1E90E5545BFA8C_transcode_output_dashinit.mp4

Διαβάστε ακόμα:

Λάκης Λαζόπουλος για Μιμή Ντενίση: «Η λέξη ταπεινότητα του καλλιτέχνη πού στο διάολο είναι;» 

Γιάννης Φλωρινιώτης: Για τρίτη φορά στο νοσοκομείο -Επιδεινώθηκε η κατάσταση της υγείας του

Γιώργος Λιάγκας: «Ο Παύλος Χαϊκάλης έχει γίνει κωμικός στη ζωή, θλίβομαι»

Keywords
Τυχαία Θέματα