Ιορδάνης Αράπογλου: Γιατί δεν θα ήθελε με τίποτα την κάρτα ασυλίας του Masterchef και ποιον θέλει για νικητή;

Ο Ιορδάνης Αράπογλου ήταν ο παίκτης που αποχώρησε από το χθεσινό επεισόδιο του Masterchef αφού το αρνί που σέρβιρε στους κριτές ήταν ωμό.

Ο πρώην παίκτης του μαγειρικού διαγωνισμού, βρέθηκε το πρωί της Τετάρτης «Στη Φωλιά των Κου Κου» και μίλησε για την αποχώρηση του αναφέροντας:

«Δεν συνειδητοποιούσα πως το δικό μου κρέας ήταν ωμό, πως εκείνο το κομμάτι ήταν το δικό μου. Δεν ήθελα να κοροϊδέψω κανέναν κριτή. Ήταν μια κακιά μέρα, μια άτυχη στιγμή, ξεκάθαρα.

Ένα θερμόμετρο είναι

ο μπούσουλας, αλλά έχουμε τόσες αισθήσεις. Δεν έπρεπε να πάρουμε σαν βασικό κανόνα το θερμόμετρο. Για μένα ο καταλυτικός παράγοντας ήταν το άγχος, εγώ με έκανα να έχω αυτό το αποτέλεσμα.

Δεν άκουσα τα παιδιά να λένε πως ήταν ωμό το κρέας. Από την μια πλευρά που το έκοψα φαινόταν ψημένο και από την άλλη ήταν ωμό. Δεν το δοκίμασα, είχα άγχος».

Ο ίδιος δήλώσε πως δεν θα ήθελε με τίποτα να έχει στα χέρια του την κάρτα ασυλίας που δημιούργησε τόσο ντόρο όταν την απέκτησε η Κατερίνα, ενώ αποκάλυψε πως φέτος θέλει να είναι κορίτσι η νικήτρια του Masterchef.

«Δεν θα ήθελα ποτέ να πέσει κάρτα ασυλίας στα χέρια μου. Είδα πως είχε γίνει με την Κατερίνα και δεν θα ήθελα ποτέ να πέσει στα χέρια μου μια τέτοια κάρτα γιατί είναι κατάρα. Αυτή κάρτα για εμένα είναι παγίδα για όποιον την έχει. Αυτή η κάρτα δημιουργεί πάρα πολλές ίντριγκες και εντάσεις και δεν θα ήθελα ποτέ να έχω μια τέτοια κάρτα ώστε να τραβήξω τα βλέμματα των συμπαικτών μου».

«Η χαρά μου λειτουργούσε σαν άμυνα απέναντι στους συμπαίκτες μου και τους μικροκαβγάδες. Έβαλα τον εαυτό μου σε ένα μικρό κουτί και έτσι απομονώθηκα από τους γύρω μου. Δεν ήθελα καν να ασχοληθώ με τα σχόλια και τα μικροπράγματα. Δεν ήθελα να ακούσω για κανέναν. Εγώ πήγα εκεί να μαγειρέψω. Αυτό ήθελα, αυτό έκανα. Ήταν η άμυνα μου και το αρνητικό μου γιατί αυτό με αποσυντόνιζε κιόλας.

«Θέλω ξεκάθαρα να κερδίσει μια γυναίκα το Mastechef για να σπάσει η ρουτίνα. Θα είναι η Ντέμη; Η Μαριάννα; Δεν έχω θέμα με κάποιο κορίτσι. Βλέπω σίγουρα προς τον τελικό, τον Δημήτρη, τον Τζον, την Κατερίνα, τον Διονύση…», ανέφερε συγκεκριμένα ο Ιορδάνης Αράπογλου.

Δείτε όσα είπε Στη Φωλιά των Κου Κου:

Διαβάστε ακόμα:

«Η Κατερίνα Ζιώγου σταμάτησε ξαφνικά από το θέατρο το 2017, γιατί της πρώτοπαρουσιάστηκε το πρόβλημα υγείας»

Κατερίνα Ζιώγου: Αυτή ήταν η τελευταία δημόσια εμφάνιση της ηθοποιού που έφυγε από τη ζωή

Κωνσταντίνος Γατόπουλος: Ο πρώην παίκτης του Masterchef αποκαλύπτει για την προσωπική του ζωή!

Keywords
Τυχαία Θέματα