Ήρθε η ώρα να σταματήσετε το λάθος που κάνετε όταν αφαιρείτε την αδιάβροχη μάσκαρα

Το καλοκαίρι στο νεσεσέρ σας οι αδιάβροχες φόρμουλες παίρνουν την πρώτη θέση. Απόλυτα φυσιολογικό μιας και θέλετε να κάνετε άνετα τις βουτιές σας αλλά να φοράτε και μία στρώση μάσκαρα. Είναι και οι selfies άλλωστε στην παραλία που πρέπει αν είναι άψογες. Επίσης μισείτε να βλέπετε σημάδι από το κραγιόν σας στο ποτήρι του κοκτέιλ σας και θέλετε η σκιά στα μάτια σας να παραμένει στη θέση της όλο το βράδυ όσο κι αν ιδρώσετε από το χορό. 

Κάποιες από εσάς επιμένουν να υιοθετούν το winged eyeliner

και το καλοκαίρι και σ’ αυτή την περίπτωση το προϊόν επιβάλλεται να είναι αδιάβροχο αφού στην αντίθετη περίπτωση θα βρεθείτε μέσα σε μερικές ώρες με raccoon eyes και δεν το θέλετε.

Και έρχεται πάντα η στιγμή της επιστροφής στο σπίτι-δωμάτιο και η ώρα του ντεμακιγιάζ, Και σ’ αυτό ακριβώς το σημείο θα σταθούμε γιατί όλες σας κάνετε ένα σημαντικό λάθος. Αφαιρείτε την αδιάβροχη μάσκαρα-eyeliner-σκιά τρίβοντας τα μάτια σας σαν να μην υπάρχει αύριο με το προϊόν ντεμακιγιάζ προσώπου ή τα μαντηλάκια καθαρισμού. Το πιθανότερο είναι να βλέπετε στο βαμβάκι αρκετές βλεφαρίδες και αυτό όπως καταλαβαίνετε είναι καταστροφικό. Παράλληλα ταλαιπωρείτε με αυτό τον τρόπο και την περιοχή των ματιών που είναι ιδιαίτερα ευαίσθητη και εύθραυστη.

Οι ειδικοί λοιπόν επιμένουν πως πρέπει πάντα να υπάρχει στο νεσεσέρ σας ένα προϊόν ντεμακιγιάζ ματιών. Είναι εξίσου σημαντικό με εκείνο του προσώπου. Είναι κατάλληλο για την περιοχή αφού περιέχει συστατικά που την ενυδατώνουν, τη φροντίζουν και την προστατεύουν.

Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να απλώστε μικρή ποσότητα στο δίσκο από βαμβάκι και να τον ακουμπήσετε πάνω στα μάτια σας. Δεν υπάρχει λόγος να τρίψετε. Τα υπολείμματα από τα προϊόντα μακιγιάζ θα αφαιρεθούν έτσι απλά και παράλληλα οι βλεφαρίδες σας θα μείνουν στη θέση τους και θα αποκτήσουν την υγρασία που έχουν ανάγκη καθώς και τη θρέψη. 

Εμείς σας προτείνουμε τα αγαπημένα μας ντεμακιγιάζ ματιών, εσείς γνωρίζετε τι πρέπει να κάνετε:

Vichy Purete Thermale Waterproof Eye Make Up Remover

Shiseido Instant Eye Lip Makeup Remover

L’ Oreal Paris Gentle Cleansing Lotion for Eyes

Korres Γιασεμί Eye Make Up Remover Lotion

Clinique Take the Day Off Eye Lip Makeup Remover

Apivita Gentle Eye Makeup Remover

Διαβάστε ακόμη:

Τα ωραιότερα black and white nail art σε περίπτωση που βαρεθήκατε τα neon των διακοπών σας

To tortoiseshell make up έχει γίνει viral και αν έχετε κέφια και άγριες διαθέσεις μπορείτε να το αντιγράψετε

Keywords
Τυχαία Θέματα