Ήρθε η ώρα να βάλετε τις μάσκες σας

Την καθημερινή ρουτίνα περιποίησης την έχουμε αναλύσει και πιστεύουμε ότι ακολουθείτε κάθε βήμα ευλαβικά. Καθαρίζετε σωστά το πρόσωπο σας, φοράτε κάθε πρωί την αντηλιακή σας κρέμα, ενυδατώνετε σωστά την επιδερμίδα, δεν ξεχνάτε τον ορό σας και την κρέμα ματιών.

Παράλληλα όμως πρέπει να περιποιείστε το δέρμα σε βάθος απλώνοντας scrub και μάσκες ενυδάτωσης και λάμψης. Με την απολέπιση απομακρύνετε τα νεκρά κύτταρα και αφήνετε την επιδερμίδα απαλή ενώ ανοίγετε τους πόρους. Με τις μάσκες όμως μπορείτε να την καθαρίσετε σε βάθος και παράλληλα να τους προσφέρετε έξτρα λάμψη.

Δεν χρειάζεται

να επισκεφτείτε την αισθητικό σας. Μπορείτε να απλώσετε τις μάσκες μόνες στο σπίτι, τουλάχιστον μία φορά την εβδομάδα και μάλιστα με ελάχιστο κόστος. Ναι, οι μάσκες που επιλέξαμε στοιχίζουν λιγότερο από €10 και θα τις βρείτε σε φαρμακεία αλλά και τα αγαπημένα σας beauty καταστήματα. Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να ανανεώνετε την επιδερμίδα σας όσο συχνά θέλετε χωρίς να σκέφτεστε το κόστος.

Ας τις δούμε:

Too Cool for School Egg Cream Mask Hydration: Μάσκα εκχυλίσματος αυγού που προσφέρει ενυδάτωση και λάμψη. Αποτελείται από φύλλο μικροΐνας ποτισμένη σε εκχυλίσματα αυγού, νερό καρύδας, φυτικά εκχυλίσματα και βιταμίνη C .

Sephora Collection Masque Coco: Μάσκα-ύφασμα με καρύδα που χαρίζει θρέψη στην επιδερμίδα χάρη στους ισχυρούς παράγοντες και τις ενυδατικές συνθέσεις με υψηλή συγκέντρωση σε ενεργά συστατικά.

Korres Macadamia Mask: Μάσκα Ενυδάτωσης και Αναζωογόνησης με mousse υφή για ενισχυμένη ενυδάτωση και αναζωογόνηση.

Apivita Express beauty Face Mask Ρόδι: Μάσκα με υφή cream-gel. Το ρόδι που περιέχει στη σύνθεση της χαρίζει λάμψη και αναζωογόνηση στην επιδερμίδα ενώ παράλληλα προσφέρει αντιοξειδωτική δράση.

La Roche Posay Hydraphase Intense Masque Sachets: Μια πλούσια ενυδατική φόρμουλα που δρα άμεσα στην επιδερμίδα.

Garnier Skin Active Vitamin C Shot Fresh-Mix Tissue Mask: Μια μάσκα με υαλουρονικό οξύ και ιστό φυκιών. Αμέσως μόλις αναμειχθούν χαρίζουν στην επιδερμίδα πλούσια ενυδάτωση και απαλότητα.

Vichy Purifying Pore Mineral Mask: Ανοίγει τους πόρους, απομακρύνει τη λιπαρότητα και χαρίζει απαλή και ενυδατωμένη όψη στην επιδερμίδα.

Διαβάστε ακόμη:

Tα 10 ωραιότερα Instagram updos

Το άρωμα σας επιτέλους μυρίζει Άνοιξη

Keywords
Τυχαία Θέματα