“Ήταν η φάτσα μου παντού! Έκανα εμετό με αυτό το πράγμα! Ήμουν πρώτη είδηση ότι ήμουν υιοθετημένη”!

Συνέντευξη στο Πρω1νό και στη Μαίρη Αρώνη παραχώρησε η Κατερίνα Γιατζόγλου, η οποία απάντησε σε όλα με αφοπλιστική ειλικρίνεια.

Αρχικά, μίλησε για την απόφαση της να αποτραβηχτεί από τα Μέσα και αναφέρθηκε στην περίοδο που ήταν πρώτη είδηση σε όλα τα περιοδικά: “Δεν πήρα καθόλου τον χρόνο μου, έκανα εμπάρκο γιατί έτσι έπρεπε να γίνει, γιατί κάποιοι ζούσαν μέσα από αυτό. Μάλλον υπήρχαν μέσα από αυτό! Έκοψα αυτούς από τα media,

δεν έκοψα εμένα. Υπήρχε εποχή που πήγαινα στο περίπτερο και νόμιζα ότι υπήρχε Κατερίνα περιοδικό σε δέκα έντυπα. Ήταν η φάτσα μου παντού! Έκανα εμετό με αυτό το πράγμα! Δεν είναι σκληρό, είναι εμετικό. Ήμουν πρώτη είδηση ότι ήμουν υιοθετημένη. Έπρεπε να αποδείξω ότι δεν είμαι ελέφαντας. Και είχαν βγει κάτι τύπου που επέμεναν ότι είμαι το παιδί τους”.

Στη συνέχεια, επιβεβαίωσε τα δημοσιεύματα που την ήθελαν στο παρελθόν να έχει απορρίψει μεγάλο συμβόλαιο: “Είχα απορρίψει ένα μεγάλο συμβόλαιο από κανάλι. Επειδή τους είπα ευχαριστώ πάρα πολύ δεν με ενδιαφέρει, οι άνθρωποι νόμιζαν και δικαιλογημένα, πως ήθελα να διαπραγματευτώ καλύτερο συμβόλαιο. Έτσι επανήλθαν με καλύτερο συμβόλαιο και πάλι τους είπα όχι γιατί εμένα δεν ήταν το ζητούμενο μου αυτό”!

Τέλος, η Κατερίνα Γιατζόγλου αποκάλυψε πως δεν συμφωνεί να φιλοξενούνται οι παίκτες των ριάλιτι στο περιοδικό που εργάζεται και μάλιστα, είπε και το γιατί: “Δεν έχω δει καθόλου ριάλιτι. Δεν είμαι σύμφωνη που φιλοξενούμε στα περιοδικά όλους αυτούς από τα ριάλιτι, γιατί βλέπουμε παράλογες συμπεριφορές. Παντελώς άγνωστα άτομα που δεν θυμόμαστε τα ονόματα και έρχονται με ατζέντη που ζητάει να δει το στήσιμο. Αυτό δεν το κάνουν οι πραγματικές σταρ”!

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

Διαβάστε ακόμη:

Το συγκινητικό μήνυμα της Μαρίας Ηλιάκη για τη μητέρα της που έφυγε από τη ζωή

Keywords
Αναζητήσεις
σε ποιο εντυπο εργαζεται η γιατζογλου
Τυχαία Θέματα