Κάνατε παιδιά και η σχέση σας άλλαξε; Δες πώς θα την επαναφέρεις στο σωστό δρόμο…

Η απόκτηση παιδιών δεν είναι ποτέ εύκολη υπόθεση. Πολλά ζευγάρια παραπονιούνται και δηλώνουν πως η σχέση τους άλλαξε πολύ μετά τη γέννηση των παιδιών τους. Ωστόσο υπάρχουν κάποια tips που αν τα ακολουθήσετε μπορείτε να δείτε τη σχέση σας να δυναμώνει και πάλι.

#1. Μην χρησιμοποιείτε τα παιδιά ως δικαιολογία για να μένετε σπίτι! Μπορεί να είναι πιο εύκολο να μείνετε στο σπίτι με τα παιδιά αλλά είναι πολύ καλύτερο για τη σχέση σας να βρείτε έναν τρόπο να αφήσετε τα παιδιά σε κάποιο φιλικό ή οικογενειακό πρόσωπο και να βγείτε

με τον αγαπημένο σας.

#2. Συζητήστε με τον σύντροφό σας: Είναι σημαντικό να συνειδητοποιήσετε και οι δύο πως πρέπει να ενώσετε τις δυνάμεις σας ώστε να βρείτε και πάλι τα πατήματα στη σχέση σας.

#3. Ρωτήστε τον αγαπημένο σας πώς νιώθει και προσπαθήστε να καταλάβετε τι είναι αυτό που του λείπει σε ό,τι αφορά την κοινωνική σας ζωή.

#4. Ξεκινήστε να κάνετε σεξ ακόμα και αν στη αρχή δεν έχετε όρεξη ή ακόμα και αν δεν νιώθετε καθόλου σέξι. Όσο περισσότερο σεξ κάνετε τόσο πιο πολύ θα αναθερμαίνεται η σχέση σας.

#5. Οργανώστε ένα ταξίδι ακόμα και αν αυτή η σκέψη σας φαίνεται αδιανόητη. Με σωστή οργάνωση και προγραμματισμό μπορείτε να κάνετε πράγματα που κάνατε ακόμα και όταν δεν είχατε παιδιά. Δεν έχει σημασία αν θα πάρετε μαζί σας τα παιδιά ή όχι. Ένα ταξίδι θα σας ανανεώει αμέσως και θα σας φέρει ακόμα πιο κοντά.

#6. Μάθετε να περνάτε καλά και να διακεδάζετε όλη μαζί ως οικογένεια. Όσο πιο πολύ δεθείτε όλοι μαζί τόσο πιο πολύ θα απολαμβάνετε τον χρόνο που περνάτε παρέα.

Διαβάστε ακόμα: 20 τρικς για να του δείξεις ότι τον αγαπάς χωρίς να του το λες όλη την ώρα

Αυτά είναι όλα τα είδη σεξ που αξίζει να δοκιμάσεις με τον σύντροφό σου!

Έρευνα: Τι συμβαίνει στις σχέσεις μας μετά το τέλος της καραντίνας- Το ερωτηματολόγιο που αξίζει να απαντήσεις

Keywords
Τυχαία Θέματα