Κάντε φυσική απολέπιση στα μαλλιά σας με ένα συστατικό που υπάρχει στο ντουλάπι της κουζίνας

Για την απολέπιση στο πρόσωπο έχετε διαβάσει αρκετά και νομίζω ότι μπορείτε να κάνετε διατριβή καθώς επίσης και των χειλιών ειδικά τώρα που τα ματ κραγιόν είναι hugh trend. Για την απολέπιση μαλλιών όμως δεν πιστεύω ότι γνωρίζετε και πολλά αφού δεν είναι μια μορφή περιποίησης που κάνετε ούτε εσείς ούτε εγώ. Υπάρχουν μεν scrub μαλλιών αλλά αν είστε fan των φυσικών και DIY προϊόντων υπάρχει

τρόπος και συνταγή.

Οι ειδικοί επιμένουν ότι και η τρίχα χρειάζεται απολέπιση μια φορά την εβδομάδα. Κι αυτό γιατί όπως πρέπει να απομακρύνετε τα νεκρά κύτταρα από το δέρμα του προσώπου έτσι ακριβώς πρέπει να γίνεται και με το δέρμα του κεφαλιού. Ο λόγος που επιβάλλεται η απολέπιση είναι γιατί πρέπει το δέρμα να είναι απόλυτα καθαρό χωρίς υπολείμματα προϊόντων styling ή ίχνη λιπαρότητας ώστε οι φόρμουλες που θα ακολουθήσουν να λειτουργήσουν 100%.

Τώρα μπορείτε να κάνετε μόνες και εύκολα το δικό σας scrub μαλλιών. Και τα συστατικά της συνταγής του είναι σαμπουάν και ζάχαρη. Ναι, ναι, ζάχαρη. Ρίχνετε ένα κουταλάκι στο σαμπουάν σας και λούζεστε με το μείγμα μία φορά την εβδομάδα. Οι κόκκοι της ζάχαρης κάνουν απαλή απολέπιση απομακρύνοντας ότι έχει απομείνει από προϊόντα styling και ρύπους και το σαμπουάν κάνει τη δουλειά του, δηλαδή καθαρίζει την τρίχα. Το ξέβγαλμα των μαλλιών πρέπει να είναι σχολαστικό ώστε να μην μείνουν ίχνη της ζάχαρης στα μαλλιά. Αφού λοιπόν έχετε καθαρίσει απόλυτα την τρίχα και το δέρμα είναι η κατάλληλη στιγμή να προχωρήσετε στην πλούσια ενυδάτωση με το κοντίσιονερ και τη μάσκα. Αφού τα νεκρά κύτταρα έχουν πλέον απομακρυνθεί οι φόρμουλες θα δράσουν πολύ καλύτερα απ’ ότι πριν την απολέπιση.

Το ίδιο συμβαίνει και με τα προϊόντα styling και θρέψης που πιθανότατα χρησιμοποιείτε μετά το στέγνωμα.

Εφαρμόζετε το scrub μαλλιών αυστηρά μία φορά την εβδομάδα. Δεν υπάρχει λόγος για περισσότερες εφαρμογές ειδικά αν το δέρμα σας είναι ευαίσθητο.

Διαβάστε ακόμη:

Η Sarah Jessica Parker δεν κάνει βήμα χωρίς την super οικονομική ενυδατική της κρέμα!

Γνωρίζετε τι είναι το multimasking; Αν όχι πρέπει γιατί είναι απλά τέλειο!

Keywords
Τυχαία Θέματα