Κάντε το όπως η Khloe Kardashian: Τα φυσικά, σγουρά μαλλιά της είναι η καλύτερη ιδέα τώρα που θα μείνετε σπίτι!

Από σήμερα μένουμε και πάλι στο σπίτι. Είναι για καλό, αυτό θα σκέφτεστε. Και κάτι ακόμη: Θα ασχοληθείτε και πάλι με την επιδερμίδα και τα μαλλιά σας,

θα τακτοποιήσετε τις ντουλάπες ενόψει του χειμώνα, θα διαβάσετε, θα δείτε τις σειρές που δεν προλάβατε και θα στολίσετε το Χριστουγεννιάτικο δέντρο.

Κι εμείς είμαστε πάντα εδώ να σας αποκαλύπτουμε όλα τα looks των celebrities. Εκείνα που μπορείτε να αντιγράψετε, ξεκινώντας από τώρα. Η Khloe Kardashian έμεινε σε καραντίνα

και μάλιστα απομονωμένη αφού όπως η ίδια αποκάλυψε ήταν θετική στον ιό και χρειάστηκε να παραμείνει στο σπίτι της μακριά από τους αγαπημένους της ώστε να τους προστατεύσει.

Και τώρα επιστρέφει δυναμικά στα αγαπημένα της social media και μάλιστα με το ωραιότερο hairstyle ever. 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Kardashians on E! (@kuwtk) στις 5 Νοέ, 2020 στις 2:01 μμ PST

H Khloe μοιράστηκε με τους εκατομμύρια θαυμαστές-followers τα φυσικά, σγουρά μαλλιά της αλλά και το πραγματικό τους μήκος. Αποχωρίστηκε τα extensions, τις περούκες και τα ίσια ή τους επιτηδευμένους κυματισμούς και η αλήθεια είναι πως δείχνουν τέλεια.

Οι followers εντυπωσιάστηκαν με το νέο look της Khloe η οποία συγκέντρωσε εκατομμύρια likes και σχόλια. Και κάπου εδώ σας προτείνουμε να ακολουθήσετε το παράδειγμά της τώρα που θα μείνετε σπίτι.

Είναι η καλύτερη ευκαιρία να ξεκουράσετε τα μαλλιά σας και να αφήσετε για μερικές εβδομάδες στην άκρη σεσουάρ και σίδερα ισιώματος ή μπούκλες. 

Διαβάστε μερικά ακόμη τέλεια θέματα ομορφιάς και περιποίησης της επιδερμίδας:

Τα 10 ωραιότερα και πιο εύκολα nail art που θα φτιάξετε μόνες στο σπίτι!

Ο σκηνοθέτης Βασίλης Κεκάτος και ο χορογράφος Αντώνης Φωνιαδάκης δημιούργησαν ένα απίθανο film για το άρωμα που θα λατρέψετε!

Keywords
Τυχαία Θέματα