Κατερίνα Σαββοπούλου: Το πρώτο της μήνυμα μετά την οικειοθελή αποχώρηση από το Power of Love

Στο νέο επεισόδιο του Power of love, το μεσημέρι της Παρασκευής, η Μαρία Μπακοδήμου ανακοίνωσε επισήμως πως η Κατερίνα Σαββοπούλου δεν βρίσκεται πλέον στο παιχνίδι μετά από οικειοθελή αποχώρηση. Πριν λίγες ημέρες η παίκτρια είχε κατηγορήσει την παραγωγή αναφέροντας: «Είχα κάνει μια επέμβαση στις αρχές του παιχνιδιού, η οποία δεν πήγε καλά. Είχα επιπλοκές, είχα αιμορραγία, λόγω άγχους, στρες και πίεσης. Προσπαθούσα να έρθω Αθήνα

να κάνουμε τις εξετάσεις. Το είχα κλείσει και μου το ακύρωναν μετά. Αυτό έγινε χειρότερο, ήμουν στα γυρίσματα με αιμορραγία. Εγώ ζητούσα να φύγω για να κάνω την επέμβαση. Αυτό έγινε χειρότερο προς το τέλος… Τώρα έχω έρθει Ελλάδα, έφυγα τελευταία στιγμή γιατί δεν πήγαινε άλλο. Το έλεγα, το ξαναέλεγα και δεν με ακούγανε. Πήγα σε νοσοκομείο μια φορά και μου έκαναν μια εξέταση επιφανειακή. Είχα αιμορραγίες στα γυρίσματα. Δεν πήγαινε άλλο και έφυγα. Δεν τρώγαμε καλά. Τρώγαμε συγκεκριμένα πράγματα. Δεν έχω αντίγραφο του συμβολαίου. Το είχα υπογράψει βεβιασμένα…»!

Η ίδια μετά την προβολή του σημερινού επεισοδίου ανέφερε σε ανάρτηση της: «Ένα ταξίδι που ξεκίνησε με τις καλύτερες περγαμηνές τελείωσε με το χειρότερο τρόπο. Υπήρχαν χαρές – λύπες συγκινήσεις – έρωτα και στο τέλος προδοσία . Συναισθήματα ανάμεικτα που στο τέλος βγάζουν μια γεύση πικραμυγδαλου. Σας ευχαριστώ για όλα, υγεία πάνω απ’ όλα».

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Ένα ταξίδι που ξεκίνησε με τις καλύτερες περγαμηνές τελείωσε με το χειρότερο τρόπο. Υπήρχαν χαρές – λύπες συγκινήσεις – έρωτα και στο τέλος προδοσία . Συναισθήματα ανάμεικτα που στο τέλος βγάζουν μια γεύση πικραμυγδαλου. Σας ευχαριστώ για όλα, υγεία πάνω απ’ όλα #poweroflove #acunmedya #skaitv #loveyourself #lovelife

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Katerina Savvopoulou (@katerinaki_savv) στις 14 Ιούν, 2019 στις 7:51 πμ PDT

Διαβάστε ακόμα: Εσπευσμένα στο νοσοκομείο ο Αλέν Ντελόν

Αθηναΐς Νέγκα: Το βίντεο από το παρελθόν και η προσωπική εξομολόγηση -“Ήταν από τις πιο μελαγχολικές περιόδους της ζωής μου”

Keywords
Τυχαία Θέματα