Καθαρισμός προσώπου: Η Θεανώ Μπέλλα σας αποκαλύπτει όλα τα μυστικά της!

Η Θεανώ Μπέλλα είναι η αισθητικός που περιποιείται την επιδερμίδα της Φαίη μας και της έχει δώσει τις πιο πολύτιμες συμβουλές προκειμένου να παραμείνει άψογη.

Το βασικό βήμα είναι ο σωστός καθαρισμός με το κατάλληλο προϊόν και η αγαπημένη μας Θεανώ εξηγεί τα πάντα:

«Για τον επιφανειακό καθαρισμό έχω προτείνει στην Φαίη ένα ιδιαίτερο γαλάκτωμα που καθαρίζει σε βάθος την επιδερμίδα και από τους ρύπους και από τις εκκρίσεις του σμήγματος και από τα προϊόντα μακιγιάζ. Περιέχει επιλεγμένα αιθέρια έλαια και δεν ταράζει το PH της επιδερμίδας.

Τα αιθέρια που περιέχει είναι αντιφλογιστικά και επικρατεί κυρίως αυτό της λεβάντας. Το σημαντικότερο για ένα γαλάκτωμα είναι να μην περιέχει ορυκτέλαια και φράζει τους πόρους. Με αυτό το γαλάκτωμα καθαρίζει πρόσωπο, λαιμό και ντεκολτέ, πρωί και βράδυ. Θέλω να τονίσω πως ακόμα κι αν δεν έχουμε κάνει μακιγιάζ ο καθαρισμός με γαλάκτωμα πρωί και βράδυ είναι πάντοτε απαραίτητος», μας λέει.

«Απαραίτητη στη συνέχεια είναι η χρήση μιας λοσιόν που επαναφέρει το PH της επιδερμίδας», εξηγεί, τονίζοντας πως είναι λάθος να παραλείπουμε τη χρήση της λοσιόν. «Όταν επισκέπτεται το spa κάνουμε πάντα στο πρόσωπο και ένα ιδιαίτερο λεμφικό μασάζ προσώπου, το οποίο βοηθά στην αποσυμφόρηση της λέμφου και δίνει λάμψη στο δέρμα».

Κι εσείς με αφορμή τη νέα χρονιά που έρχεται θα ακολουθήσετε τις συμβουλές της πιστά.

Διαβάστε μερικά ακόμη τέλεια θέματα ομορφιάς και περιποίησης της επιδερμίδας:

Δείτε τα ωραιότερα nail trends του 2021 ενώ πίνετε τον καφέ σας!

Αυτά είναι τα πιο cool hair trends του 2021!

Keywords
Τυχαία Θέματα