Κερδίστε πέντε φανταστικές κρέμες ματιών Miracle eyes & Lips από την εταιρεία La vie en Rose by Dimitra Katsafadou!

Κορίτσια σήμερα σας έχουμε δώρα που σίγουρα θα σας ενθουσιάσουν. Αναφερόμαστε στις πέντε φανταστικές κρέμες ματιών Miracle eyes & Lips από την εταιρεία La vie en Rose by Dimitra Katsafadou που τις λατρεύουμε γιατί έχουν: Μοναδική σύνθεση που συνδυάζει άριστα τη βιολογική αλόη με τα δραστικά της συστατικά, 4D υαλουρονικό οξύ, συνδυασμό πεπτιδίων,

βιταμίνη Ε και εκχυλίσματα θαλάσσιων τροπικών φυκιών και έντονη αντιρυτιδική δράση με μείωση των λεπτών ρυτίδων κατά 20%.

Επιπλέον βελτιώνουν την όψη και τη λάμψη της επιδερμίδας εξαφανίζοντας τους μαύρους κύκλους (μείωση 18% σε 28 ημέρες), προστατεύουν το δέρμα από την UVA και την UVB ακτινοβολία, από την ατμοσφαιρική ρύπανση και από τον καπνό του τσιγάρου.

Παράλληλα το υαλουρονικό οξύ ευρέως φάσματος 4D δρα ταυτόχρονα και στις 3 βασικές κυτταρικές στιβάδες (της επιδερμίδας), ενώ παράλληλα δημιουργεί ένα φιλμ προστασίας στο δέρμα διατηρώντας τα φυσικά επίπεδα υγρασίας.

Τέλος τα πεπτίδια τα οποία είναι συστατικά νέας φιλοσοφίας, αποτελούνται από μικροσφαιρίδια που κατευθύνονται και δρουν αποκλειστικά στο σημείο του δέρματος που θέλουμε, ελευθερώνοντας δραστικά, πετυχαίνοντας άμεση και στοχευμένη δράση.

Για να τις διεκδικήσετε μπείτε στον προσωπικό λογαριασμό της Φαίης μας στο facebook, @fayskordaofficial και κάντε like και share το άρθρο αυτό.

Ποιες θα είστε οι τυχερές; Καλή επιτυχία!

Δείτε τους όρους χρήσης στο faysbook.gr 

Η Δήμητρα Κατσαφάδου είναι απόφοιτος του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών του τμήματος Χημείας και κάτοχος Μεταπτυχιακού Διπλώματος στο τμήμα της Ανόργανης Χημείας του ΕΚΠΑ με τίτλο: «Οργανική και Ανόργανη Χημεία». Είναι ιδρύτρια της ελληνικής εταιρείας La vie en Rose, που μέσα σε τρία μόλις χρόνια λειτουργίας διαθέτει 13 καταστήματα.

Η πίστη της στη μαγεία της φύσης έχει ως αποτέλεσμα τη δημιουργία αρμονικών συνδυασμών φυτικών συστατικών και την παραγωγή προϊόντων που ξεχωρίζουν τόσο για την καινοτομία όσο και την αποτελεσματικότητα τους. Η βασική ιδέα της εταιρείας, άλλωστε, έγκειται στη φράση: «Η μαγεία της φύσης συναντά την ψυχολογία της ύλης». Tο Νοέμβριο του 2018 σε εκδήλωση, υπό την αιγίδα του Προέδρου της Δημοκρατίας στο Ζάππειο Μέγαρο, η Δήμητρα Κατσαφάδου βραβεύτηκε από τον Πρόεδρο του ΕΒΕΑ Κωνσταντίνο Μίχαλο και την Περιφερειάρχη Αττικής για τη χρήση του ζωντανού μύκητα Kombucha ως δραστικό συστατικό και κατοχυρωμένη πατέντα, σε εκδήλωση για τη γυναικεία επιχειρηματικότητα.

Επιπλέον, έχει βραβευτεί για τέσσερα συνεχόμενα έτη ως ελληνίδα επιχειρηματίας της χρονιάς – Leading Woman in Business με τη μεγαλύτερη εξέλιξη στο επιχειρείν. Η La vie en Rose διαθέτει σελίδα στο Facebook με περίπου 150χιλ ακολούθους και τέσσερις λογαριασμούς στο Instagram -το ένα προφίλ έχει 167.οοο followers. Επίσης, έχει λάβει μέρος σε αρκετές τηλεοπτικές εκπομπές.

Keywords
Τυχαία Θέματα