Κι όμως! Αποκάλυψε ότι της έκαναν πρόταση για το GNTM αλλά…

Πρόκειται για ένα εντυπωσιακό κορίτσι που συστήθηκε στο ευρύ κοινό, μέσα από τη συμμετοχή της στο Survivor 2. Ο λόγος για την Ντάρια Τουρόβνικ.

Το νεαρό μοντέλο πολύ σύντομα θα ταξιδέψει στη μακρινή Μαδαγασκάρη για να ενταχθεί στο δεύτερο κύκλο του Nomads. Όπως έγινε γνωστό η παραγωγή του project αποφάσισε να εντάξει στο παιχνίδι οκτώ νέους παίκτες, οι οποίοι στο παρελθόν έλαβαν

μέρος και στο Survivor. Έτσι μαζί με την Ντάρια, θα μπουν στο αεροπλάνο και οι: Στέλιος Χανταμπάκης, Γιάννης Σπαλιάρας, Κώστας Αναγνωστόπουλος, Νάσος Παπαργυρόπουλος, Ορέστης Τσανγκ, Μαριάννα Καλλέργη, και Ελισάβετ Δοβλιατίδου.


Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Ντάρια (@daryaofficial_) στις 18 Οκτ, 2018 στις 7:28 πμ PDT

Η φωτογράφηση για του νέους διαγωνιζόμενους πραγματοποιήθηκε και το Πρω1νό βρέθηκε στα παρασκήνια και μίλησε μαζί τους. Ωστόσο, η Ντάρια έκανε μια αποκάλυψη που μας εξέπληξε. Συγκεκριμένα, ανέφερε ότι δέχθηκε πρόταση για να πάρει μέρος και στο Greece’s Next Top Model, αλλά δεν την αποδέχθηκε.

«Όταν μου έκαναν την πρόταση, ενθουσιάστηκα, δεν το σκέφτηκα και πολύ…», είπε χαρακτηριστικά η Ντάρια Τουρόβνικ και πρόσθεσε: «Μου έγινε πρόταση για το Next Top Model, αλλά έγινε σε μία κακή στιγμή για μένα και… δεν μπορούσα να κλειστώ πάλι σε ένα σπίτι».

Δείτε το σχετικό απόσπασμα από το Πρω1νό:

Δείτε ακόμη: GNTM Spoiler: Αυτές είναι οι διαγωνιζόμενες που μπαίνουν ξανά μέσα στο παιχνίδι!

Keywords
Τυχαία Θέματα