Κι όμως, η καθημερινή ρουτίνα περιποίησης της Lucy Hale αποτελείται από 25 βήματα -Δείτε την!

Τη Lucy Hale πολύ την αγαπάμε. Είναι νέα, γλυκιά και κομψή. Ένα από τα μεγάλα της ατού είναι το δέρμα της που είναι άψογο και βελούδινο. Η ίδια μάλιστα αποκαλύπτει πως είναι αποτέλεσμα της σωστής περιποίησης και πιο συγκεκριμένα της καθημερινής ρουτίνας που αποτελείται από 25 απλά βήματα.

Σας φαίνονται πολλά; Στο video που θα δείτε στη συνέχεια θα ανακαλύψετε πως δεν είναι. Αντίθετα είναι απαραίτητα αν θέλετε η επιδερμίδα σας να είναι άψογη.

Ένα

από τα μυστικά της Hale είναι η διπλή μάσκα αλλά και το προϊόν με βιταμίνη C που χρησιμοποιεί κάθε πρωί. Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή. Ξεκινά με τον σωστό καθαρισμό και στη συνέχεια ξεβγάζει το πρόσωπο της ταμπονάροντας με μία πετσέτα που έχει βρέξει με κρύο νερό. Συνεχίζει με την απολέπιση ώστε να απομακρύνει τα νεκρά κύτταρα και να ανοίξει τους πόρους.

Ακολουθεί η LED mask που λατρεύει, όπως αποκαλύπτει. Την φορά και την αφήνει να δράσει για 5 λεπτά. Συνεχίζει την περιποίηση με μία ακόμη μάσκα ενυδάτωσης και τέλος με την αγαπημένη της sheet mask. Ναι, σωστά καταλάβατε, φοράει κάθε πρωί 3 μάσκες!

Σειρά έχουν η ενυδάτωση χειλιών με το απαραίτητο lip balm, ένα ορός με βιταμίνη C σε όλο το πρόσωπο και ένας ακόμη με peppermint στο πρόσωπο και τα φρύδια. Αυτό είναι ένα από τα μικρά μυστικά της άλλωστε. Απλώνει ορό στα φρύδια αφού τα βοηθά να παραμένουν πλούσια και να αναπτύσσονται γρήγορα.

Μπορείτε να δείτε το video όπου η Hale εξηγεί τα πάντα με λεπτομέρειες. Αν θεωρείται υπερβολικό τον αριθμό των προϊόντων που χρησιμοποιεί μπορείτε να επιλέξετε εκείνα που ταιριάζουν σ’ εσάς.

Διαβάστε ακόμη:

Κάνει τελικά καλό στην ακμή ο ήλιος; Οι ειδικοί δίνουν την απάντηση!

Η Julianne Hough έβαψε τα μαλλιά της και δεν την αναγνωρίσαμε! Σας αρέσει το καινούργιο της look;

Keywords
Τυχαία Θέματα