Κόνι Μεταξά: Αυτός είναι ο λόγος της απουσίας της από το Πρω1νό!

Η Κόνι Μεταξά απουσίασε από το Πρω1νό στην εκπομπή της Πέμπτης καθώς αντιμετωπίζει ένα πρόβλημα υγείας που την ταλαιπωρεί.

Όπως ανέφερε η Φαίη μας στον αέρα του Πρω1νού, η Κόνι αντιμετωπίζει ένα πρόβλημα με τις φωνητικές της χορδές και χρειάζεται να κάνει αφωνία.

«Να στείλω ένα μεγάλο φιλί στην Κόνι. Πολύ μεγάλο που μας βλέπει τώρα από το σπίτι και να της πω περαστικά γιατί έχει ένα θεματάκι με τις φωνητικές χορδές. Όχι κάτι σοβαρό απλώς πρέπει να κάνει λίγο αφωνία», ανέφερε η Φαίη μας.

Δείτε το σχετικό στιγμιότυπο:

Μάλιστα,

η τραγουδίστρια και συνεργάτιδα του Πρω1νού ανέβασε και η ίδια ένα βουβό βίντεο στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram όπου έγραφε πως επισκέφτηκε το γιατρό έπειτα από ενοχλήσεις που είχε και τώρα πρέπει να κάνει αφωνία για 10 ημέρες ώστε να αποφύγει το χειρουργείο.

«Είχα έναν παράξενο πόνο στον λαιμό μου εδώ και τρεις μέρες. Οπότε πήγα στον γιατρό για να μου πει τι έχω. Μου είπε πως έχω τραυματίσει τον λάρρυγγα και τις φωνητικές μου χορδές και για να αποφύγω το χειρουργείο θα πρέπει να κάνω αφωνία για 10 ημέρες. Όπως καταλαβαίνετε αυτό σημαίνει ότι δεν μπορώ να πάω στο πρω1νό, ούτε στο Hair», ανέφερε στο βίντεό της η Κόνι Μεταξά.

Δείτε το:

Διαβάστε ακόμα:

Χαμός στο Πρω1νό με τις νέες δηλώσεις του Αλέξη Γεωργούλη για το μισθό του Ευρωβουλευτή και την παρουσίαση!

Πρώην παίκτρια του «My style rocks» αποκαλύπτει τα κορίτσια στα οποία έκανε styling και τις κατηγορεί ότι της χρωστούν λεφτά

Πρω1νό – Αποκλειστικό: Ο Γιώργος Λιανός αποκαλύπτει για το Survivor, το γάμο της Ζουγανέλη και το νέο πρόσωπο του The Voice

Keywords
Τυχαία Θέματα