Κόνι Μεταξά: Υπερήφανη για τον Μάριο Kαπότση -Η ανάρτηση μετά την κατάκτηση του ασημένιου μεταλλίου στο Τόκιο

Η Εθνική μας ομάδα πόλο των ανδρών έκανε μια τρομερή προσπάθεια στον τελικό απέναντι στη Σερβία και κατάφερε να κατακτήσει το ασημένιο μετάλλιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο!

Υπερήφανη γι’ αυτό το γεγονός είναι και η Κόνι Μεταξά, αφού ο σύντροφός της, Μάριος Καπότσης κατάφερε με την υπόλοιπη ομάδα πόλο να χαρίσουν χαμόγελα σε όλη την Ελλάδα αυτή την πολύ δύσκολη περίοδο.

Η ίδια, μάλιστα, κοινοποίησε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram φωτογραφίες όλης της Εθνικής Ομάδας και έγραψε: «Σας παρακαλώ συγχωρέσατε με που τολμώ να ανεβάσω μια στιγμής χαράς μέσα σε μια τόσο σκοτεινή περίοδο για την Ελλάδα μας. Αλλά αυτά τα παιδιά δώσαν όλο τον εαυτό τους για να μας προσφέρουν χαμόγελα έστω και από την άλλη άκρη του κόσμου. Ένα τεράστιο συγχαρητήρια στην Εθνική ομάδα πόλο που κατάφερε για πρώτη φορά να κερδίσει το ασημένιο μετάλλιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες 2020. Ευχαριστούμε μας κάνατε υπερήφανους».

Στην συνέχεια, η Κόνι Μεταξά κοινοποίησε και μια φωτογραφία του Μάριου Καπότση με την ελληνική σημαία, γράφοντας χαρακτηριστικά: «Έλληνες Ολυμπιονίκες. Τόκιο 2020. Δεύτεροι καλύτεροι στον κόσμο».

Διαβάστε ακόμη:

Αυτός ήταν ο άτυχος εθελοντής πυροσβέστης που έχασε τη ζωή του -Πότε και που θα γίνει η κηδεία του

Ολυμπιακοί Αγώνες: Ασημένια η Ελλάδα στο πόλο -Πάλεψε μέχρι τέλους στον τελικό με τη Σερβία

Ώρες αγωνίας για τη Φωτεινή Δάρρα: «Η αδερφή μου και ο γαμπρός μου έχουν τραπεί σε άτακτη φυγή»

Keywords
Τυχαία Θέματα