Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: «Έχασα τα κιλά γιατί θέλω να είμαι αρεστή σε μένα και τον σύζυγό μου»

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου βρέθηκε στη συναυλία του Αντώνη Ρέμου με τον Michael Bolton το βράδυ της Τετάρτης και μίλησε στους δημοσιογράφους των ψυχαγωγικών εκπομπών για τη βάπτιση του γιου της, εξέφρασε την επιθυμία της να επιστρέψει στην τηλεόραση, ενώ αναφέρθηκε και στην απώλεια κιλών.

«Ο μικρός Βλάσσης είναι καλά. Ευχαριστηθήκαμε πολύ τη βάπτιση αλλά κάναμε μια εβδομάδα να επανέλθουμε. Έκλαψε στη βάφτιση, εντάξει λογικό είναι. Ακούει στο όνομά του», ήταν τα πρώτα λόγια της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Konstantina Spyropoulou (@konstantinaspyropoulou)

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου για την επιστροφή στην τηλεόραση

Σχετικά με την τηλεοπτική επιστροφή της, η παρουσιάστρια δήλωσε: «Η τηλεοπτική σεζόν ξεκίνησε, δεν ήταν στα πλάνα μου να επιστρέψω. Είναι οκτώ μηνών το παιδί, σιγά σιγά νιώθω και εγώ καλύτερα. Δεν είχα σκοπό να κάνω τηλεόραση φέτος. Από τη νέα σεζόν θέλω να κάνω. Μόνο όταν βάζω την υπογραφή μου μιλάω. Θεωρώ άκομψο να σας πω κάτι, αν δεν έχω υπογράψει.

Θα ήθελα να επιστρέψω με διαφορετικά πράγματα. Δεν ήθελα να κάνω τα ίδια στην τηλεόραση. Ούτε το Κάτι Ξαναψήνεται, ούτε το My Style Rocks θα έκανα ξανά. Πολλά πρωινά δεν έχει η τηλεόραση; Να κάνω και εγώ ακόμα ένα; Ιδανικά θα ήθελα να κάνω κάτι άλλο. Θα τα πούμε στην ώρα τους. Γενικά δε βάζω τώρα τηλεόραση με το μικρό».

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Konstantina Spyropoulou (@konstantinaspyropoulou)

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου για την απώλεια των κιλών της

«Θέλοντας και μη επανήλθα στα κιλά μου. Δεν ήταν και αυτοσκοπός μου. Νομίζω όλες οι γυναίκες με καταλαβαίνουν και οι μαμάδες κυρίως ότι θέλουμε να είμαστε αρεστές στον εαυτό μας κυρίως και στον σύζυγό μας.

Δεν ήθελα να αγοράσω και καινούργια ρούχα να σας πω την αλήθεια. Δεν έχασα και ποτέ την όρεξη να ασχοληθώ με εμένα και να φροντίσω τον εαυτό μου. Μου αρέσει η ομορφιά. Δεν θεωρώ ότι επειδή γινόμαστε μαμάδες πρέπει να ξεχνάμε και τον εαυτό μας. Πήρα 30 κιλά στην εγκυμοσύνη. Τώρα νομίζω τα έχω χάσει όλα τα κιλά. Το σώμα χρειάζεται χρόνο ούτως ή άλλως», ανέφερε η παρουσιάστρια.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Konstantina Spyropoulou (@konstantinaspyropoulou)

Διαβάστε ακόμα:

 Έρρικα Πρεζεράκου: Η αδερφή της έγινε ξανά μαμά, δύο χρόνια μετά τον θάνατο της Αναστασίας

 Μικρή Ολλανδέζα: «Διαγνώστηκα με αυτισμό πριν από δύο χρόνια»

 Σίσσυ Χρηστίδου για τη μεγάλη απώλεια κιλών: «Δεν μπορούσα να βάλω τα ρούχα που ήθελα»

Keywords
Τυχαία Θέματα