Κορονοϊός: Νέα μέτρα και βαριά πρόστιμα-Δείτε που είναι υποχρεωτική η χρήση μάσκας

Με κάθε πρόσφορο μέσο εκπέμπουν μηνύματα συλλογικής επαγρύπνησης κυβέρνηση και λοιμωξιολόγοι, τα οποία συνοδεύονται πλέον όλο και πιο συχνά από δημόσιες εκφράσεις ανησυχίας αναφορικά με την… επιτάχυνση που εμφανίζουν τα τελευταία εικοσιτετράωρα τα νέα επιβεβαιωμένα κρούσματα. Ο διψήφιος αριθμός ασθενών σε σχεδόν καθημερινή βάση στα μεγάλα αστικά κέντρα, σε συνδυασμό με την αδυναμία λήψης οριζόντιων μέτρων (όπως αυτά της περασμένης Άνοιξης) μετατοπίζουν τις προσπάθειες των ειδικών αφενός στην επιλογή νέου «μίγματος» μέτρων προστασίας

και αφετέρου στην επένδυση στην ακρίβεια της ιχνηλάτησης, δίπτυχο που χαρακτηρίζει τη δεύτερη, καλοκαιρινή, μεγάλη μάχη της χώρας με τον κορονοϊό.

Για το κυβερνητικό επιτελείο, άλλωστε, ο «εχθρός είναι ο εφησυχασμός, είναι η χαλάρωση, που τρέφουν τον κορονοϊό. Το πρόβλημα είναι στο εσωτερικό κυρίως, δεν είναι τα εισαγόμενα κρούσματα όπου υπήρχε μια ανησυχία όταν ανοίξαμε τις πύλες στον κόσμο» εξήγησε σχετικά ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Στέλιος Πέτσας, δείχνοντας την ίδια ώρα με νόημα τις ρίζες του κακού.

Περισσότερα στο protothema.gr 

Διαβάστε ακόμη:

“Τα λεφτά που μου είπαν ως μηνιάτικο τα ζήτησα ανά εκπομπή! Τελικά, πήραν τον Θανάση Πάτρα” 

«Οι γιατροί έσκιζαν τα ιμάτια τους όταν έμεινα έγκυος»

Τίτλοι τέλους για εκπομπή του Alpha

Keywords
Τυχαία Θέματα