Κρέμες προσώπου για άνω των 40: Ιδανικές για αντιγήρανση, ενυδάτωση και σύσφιξη!

Και τώρα θα μου πείτε, υπάρχουν κρέμες που εφαρμόζουμε ανάλογα με την ηλικία;

Ήδη από την ηλικία των 25 ξεκινάει η επιβράδυνση της φυσικής παραγωγής υαλουρονικού οξέος, κολλαγόνου και ελαστίνης, βασικών στοιχείων για τη νεανικότητα του δέρματος. Παράλληλα, νέοι παράγοντες όπως το μπλε φως, το στρες ή η ρύπανση, συμβάλλουν στην γήρανση της επιδερμίδας που ήδη επιβαρύνεται από την κακή διατροφή, την έλλειψη ύπνου, το στρες, το κάπνισμα.

Όμως, η διαδικασία

της αντιγήρανσης δεν ξεκινάει και τελειώνει με μία αντιγηραντική κρέμα. Σταματώντας το κάπνισμα, μειώνοντας την πρόσληψη ζάχαρης, βελτιώνοντας την ποιότητα της διατροφής, με γυμναστική, ποιοτικό ύπνο, συμπληρωμάτων διατροφής, πρόληψη μέσα από τα κατάλληλα προϊόντα φροντίδας μπορείς να εξυγιάνεις την επέλαση του χρόνου και να υποβοηθήσεις την κατάσταση.

Και όταν έρθουν τα δεύτερα -άντα (40), η περιποίηση και η φροντίδα της επιδερμίδας είναι μία επιβεβλημένη διαδικασία, οπότε λοιπόν δώσαμε μία απάντηση στην παραπάνω ερώτηση και πάμε τώρα να δούμε ποιες είναι αυτές οι κρέμες που θα αποτελέσουν τον πιο σημαντικό και πολύτιμο σύμμαχό σου.

O οίκος Dior έχει δημιουργήσει την Capture Totale Super Potent Rich Creme, μία κρέμα πλούσιας υφής που γεννήθηκε από την επιστήμη των μητρικών κυττάρων και την τεχνογνωσία των λουλουδιών του Dior. H Capture Totale Super Potent Rich Creme είναι η κρέμα που τυλίγει το δέρμα με άνεση και το θρέφει εις βάθος χωρίς να αφήνει λιπαρό αποτέλεσμα. Προσφέρει έντονη επανόρθωση του δέρματος, το οποίο λάμπει με υγεία και φαίνεται νεότερο και πιο δυνατό, σα να είναι λείο, ενισχυμένο και πιο σφριγηλό.

Η anti-age firming cream από Emrbyolisse είναι κρέμα φροντίδας που αντιμετωπίζει όλους τους παράγοντες γήρανσης. Περιέχει κολλαγόνο και υαλουρονικό οξύ που ενδυναμώνουν τους υποστηρικτικούς ιστούς της επιδερμίδας, φυσικά φυτικά εκχυλίσματα που αυξάνουν την κυτταρική συνοχή και βιταμίνες που καταπολεμούν τις ελεύθερες ρίζες, σε συνδυασμό με μία θρεπτική, μη λιπαρή βάση. Η επιδερμίδα γίνεται πιο ελαστική και λεία, και δείχνει πιο τονωμένη και και σφριγηλή. Οι ρυτίδες γίνονται λιγότερο εμφανείς και το περίγραμμα του προσώπου αναπλάθεται.

Η βραβευμένη αυτή αντιγηραντική κρέμα ημέρας της L’Occitane συνδυάζει βιολογικό αιθέριο έλαιο Immortelle, πλούσιο σε αντιοξειδωτικά και ένα σύμπλεγμα 7 συστατικών φυτικής προέλευσης, για ενισχυμένα αντιγηραντικά οφέλη ενώ παράλληλα τροφοδοτεί την επιδερμίδα με πολύτιμη ενυδάτωση.

H Dermiox cream από Frezyderm είναι μία ενισχυμένη κρέμα που μειώνει τις ρυτίδες, στατικές ή έκφρασης, που έχουν εμφανιστεί στο πρόσωπο (μέτωπο, μεσόφρυο, “πόδι της χήνας”, γύρω από το στόμα και τη μύτη, περίγραμμα χειλιών) και το λαιμό, προσφέροντας ανάλογης αποτελεσματικότητας ενέσιμων επεμβατικών διεργασιών. Παράλληλα, θρέφει, επουλώνει και ενυδατώνει σε βάθος. Έτσι, οι ρυτίδες μειώνονται και η επιδερμίδα γίνεται και πάλι φρέσκια, νεανική και λαμπερή, χωρίς σημάδια γήρανσης.

H Extra Firming Energy συνδυάζει την εξειδίκευση της Clarins στη σύσφιξη, με την φωτεινότητα που χαρίζει μιας κρέμα λάμψης. Όταν η επιδερμίδα υπόκειται σε έναν γρήγορο τρόπο ζωής, γίνεται θαμπή, κουρασμένη και οι ρυτίδες εμφανίζονται. Η Extra Firming Energy είναι η απάντηση, καθώς συμβάλλει στην αποκατάσταση της σφριγηλότατα και αφήνει την επιδερμίδα  αναζωογονημένη και λαμπερή με κρεμώδη υφή και μοναδικό άρωμα.

Η Korres Καστανιά Αρκαδική Κρέμα Ημέρας για Ξηρές/πολύ ξηρές επιδερμίδες είναι αγωγή κατά των ρυτίδων σε όλες τις διαστάσεις τους. Με εκχύλισμα Καστανιάς Αρκαδικής και το καινοτόμο δραστικό μόριο Active HALupeol* που δρα στοχευμένα στα βαθύτερα στρώματα και επανορθώνει τις ρυτίδες σε όλες τους τις διαστάσεις ,σε βάθος, πλάτος και επιφάνεια. Η επιδερμίδα αποκτά άμεσα πιο σφριγηλή, ελαστική και νεανική όψη.

Ρίξε μία ματιά:

Αυτές οι κρέμες σώματος μυρίζουν φανταστικά!

Οι κρέμες ματιών που υπάρχουν στο νεσεσέρ των αγαπημένων μας celebrities -Από τη Margot Robbie στη Jennifer Aniston!

8 πλούσιες ενυδατικές κρέμες σώματος: Θα τις χρειαστείτε τώρα που το κρύο είναι τσουχτερό!

Keywords
Τυχαία Θέματα