Λάουρα Νάργες: “Έτσι ξεκίνησε η ψυχοθεραπεία μου…”

Η Λάουρα Νάργες μίλησε στην εκπομπή “Ελένη” και στη Νάνσυ Παραδεισανού για τη νέα της ασχολία, το beach volley. Η παρουσιάστρια αναφέρθηκε ανάμεσα σε άλλα στα αρνητικά σχόλια που έχει δεχτεί αλλά και για τον λόγο που την οδήγησε να κάνει ψυχοθεραπείες.

«Έχω γίνει πια κορίτσι του γυμναστηρίου. Μπορεί να πάω και 5 φορές τη εβδομάδα. Προσπαθώ στην κακοπροαίρετη κριτική να μην δίνω πάρα πολύ

σημασία, όμως, δεν σου κρύβω ότι το κομμάτι το οποίο αφορούσε, το πόσο παχιά είμαι, ιδίως τα τελευταία δύο χρόνια, ήταν κάτι που όχι με πείραξε, με πλήγωσε γιατί με απασχολούσε ούτως ή άλλως. Το κομμάτι του σώματοςμου ήταν κάτι με το οποίο ασχολιόμουν από την εποχή του δημοτικού, επειδή ήμουν πολύ πιο διαφορετική από τα άλλα γερμανάκια που είναι πολύ πιο αδύνατα, είναι διαφορετικό και το σκαρί τους και είχα μπει σε διάφορες σκέψεις από πολύ μικρή. Δεν έχω συμπεριφερθεί σωστά στον οργανισμό μου από άποψη διατροφής. Έχω κάνει χαζομάρες, δυστυχώς. Δεν έχουν όλοι τρόπο για το πώς θα σου πουν κάτι. Κάποιοι δεν το αισθάνονται, δεν το λένε για κακό. Υπάρχει η μερίδα που θέλει να σε πληγώσει ποιος ξέρει γιατί, αλλά υπάρχει και η μερίδα που σου το λέει λίγο πιο αθώα και αυθόρμητα.

Αφορμή για να πάω σε ψυχολόγο, ήταν ο θάνατος του μπαμπά μου. Δεν ήξερα ποια ήμουν, που πήγαινα και τι έκανα. Έτσι ξεκίνησε η ψυχοθεραπεία. Πάντα έψαχνα το πατρικό πρότυπο στις σχέσεις μου, ήταν λάθος! Έψαχνα έναν σύντροφο για να με προστατεύει και να με προσέχει παραπάνω. Αρχίζω να κάνω αυτό που θέλω εγώ. Πάντα προσπαθούσα να ευχαριστώ τους άλλους. Έχει τύχει σύντροφος μου να θέλει να με αλλάξει. Φταίω εγώ που το επέτρεπα!».

Διαβάστε ακόμα: Έφυγε από τη ζωή γνωστή Ελληνίδα ηθοποιός

Παντρεύεται το καλοκαίρι και δεν το γνώριζε κανείς!

Σπυριδούλα Καραμπουτάκη: Γιατί δεν είδαμε τη μητέρα της και τον αρραβωνιαστικό της στον τελικό του MasterChef;

Keywords
Τυχαία Θέματα