“Λύγισε” on air στο “Πρω1νό” η Πόπη Τσαπανίδου: “Κλαίω διότι με…”

Η Πόπη Τσαπανίδου βρέθηκε σήμερα καλεσμένη στο “Πρω1νό” και παραχώρησε μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης στη Φαίη μας. Φυσικά, μίλησε για τη συνεργασία της με τον ΑΝΤ1, καθώς καθημερινά τη βλέπουμε στον κεντρικό δελτίο ειδήσεων του σταθμού.

Κατά τη διάρκεια της κουβέντας τους, η Φαίη της ετοίμασε μια έκπληξη, η οποία έκανε την Πόπη Τσαπανίδου να δακρύσει. Συγκεκριμένα, προβλήθηκε ένα βίντεο από τα πρώτα της επαγγελματικά βήματα και την εμφάνισή της ως ρεπόρτερ στο δελτίο του ΑΝΤ1. 

Στο εν λόγω βίντεο,

η Πόπη Τσαπανίδου φανερά ενθουσιασμένη πανηγύριζε όταν άκουσε τα επαινετικά λόγια του Τέρενς Κουϊκ ζωντανά στο δελτίο ειδήσεων του σταθμού.

Το βίντεο έκανε την Πόπη Τσαπανίδου να δακρύσει και στη συνέχεια, εξομολογήθηκε: “Δεν μπορώ, θα βάλω τα κλάματα τώρα. Εξομολόγηση. Γιατί κλαίω; Γιατί είμαι σε ηλικία που οι ορμόνες κάνουν πάρτι. Αυτή είναι μια δικαιολογία. Άρα έχω το ελεύθερο να κλάψω όσο γουστάρω. Δεύτερον, κλαίω διότι με πήγε σε χρόνια που ξεκινούσα στην τηλεόραση και είχα να μεγαλώσω παιδιά, που τότε ήταν μηνών, και έπρεπε να κάνω καριέρα για να μπορέσω να τα μεγαλώσω. Και σε μια ηλικία που το να πας παραπάνω στη δουλειά είναι απίστευτα δύσκολο. Είσαι παιδί. Πρέπει να αποδείξεις ότι μπορείς.

Βαθιά ανάσα και συγγνώμη στους τηλεθεατές. Όταν λοιπόν, είχε παίξει αυτό το βίντεο, έπειτα από λίγο καιρό είχε κυκλοφορήσει σε μια εκπομπή. Το πόσο είχα ντραπεί. Ήθελα να ανοίξει η γη να με καταπιεί. Είναι η πρώτη φορά που το βλέπω έπειτα από τριάντα χρόνια. Για δεκάδες χρόνια ήθελα να ανοίξει η γη και να καταπιεί όποιον μιλάει γι’αυτό το βίντεο. Το θεωρούσα ντροπή.

Μου το στέλνει λοιπόν η κόρη μου πριν από λίγες μέρες. Δεν το είδα ποτέ. Της λέω “τι μου το στέλνεις;” και μου λέει “γιατί; είναι τόσο χαριτωμένο”. Τώρα που το είδα, ήρθα αντιμέτωπη με τον “εφιάλτη” και σκέφτηκα ότι με τον ίδιο τρόπο θα αντιδρούσα και σήμερα που είμαι 53 και τα έχω ζήσει όλα. Χαίρομαι τόσο πολύ και τόσο παιδικά τα πάντα μέχρι σήμερα”.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

Διαβάστε ακόμη:

Η Χριστίνα Λαμπίρη επιστρέφει τηλεοπτικά-Με αυτό το κανάλι θα συνεργαστεί! 

Άγριες Μέλισσες: Η Ελένη και η Δρόσω συναντιούνται μετά από έξι χρόνια-Δείτε απόσπασμα από το αποψινό επεισόδιο 

Το Πρω1νό: Ο λόγος που δεν θα παρουσιάσει η Έλενα Χριστοπούλου το MakeOver και η αλήθεια για τη Δούκισσα Νομικού 

Keywords
Τυχαία Θέματα