Μαίρη Μπάρκουλη: Έξω φρενών με τη Δέσποινα Βανδή – «Χαλαρώστε και σταματήστε να τραμπουκίζετε τον γιο μου»

Στο live του περασμένου Σαββάτου του J2US, η Δέσποινα Βανδή ήταν ιδιαίτερα αυστηρή με τον Νίκο Μπάρκουλη, λέγοντας, μεταξύ άλλων, ότι δεν υποστήριξε το τραγούδι όσο θα έπρεπε. Η μητέρα του, λοιπόν, η οποία παρακολουθούσε το μουσικό show, θέλησε να πάρει θέση και να εκφραστεί κατά της τραγουδίστριας, κάνοντας μια ανάρτηση στα social media, την οποία ωστόσο διέγραψε λίγο μετά.

Το πρωί της Δευτέρας, η εκπομπή Happy

Day πρόβαλε το συγκεκριμένο απόσπασμα, παρουσιάζοντας και την ανάρτηση της Μαίρης Μπάρκουλη.

«Μου είσαι πάρα πολύ συμπαθής. Σήμερα ενώ βρέθηκες πιο κοντά στις νότες, έχασες αυτό που είχες πάνω στη σκηνή. Αισθάνθηκα ότι δε το υποστήριξες το τραγούδι όπως τις άλλες φορές, τύπου “ναι μωρέ, να το πω και αυτό να τελειώνουμε», ήταν τα λόγια της Δέσποινας Βανδή.

«Κυρία Βανδή, χαλαρώστε λίγο και σταματήστε να τον τραμπουκίζετε, δεν είστε στο Voice. Είναι στον τόνο, λέτε ότι δεν είχε σκηνική παρουσία όταν ξέρετε πολύ καλά ότι άλλοι επιλέγουν τι θα κάνουν πάνω στη σκηνή. Είναι καλός στη σκηνή και του λέτε ότι δεν ήταν στον τόνο. Δεν είστε με τίποτα ευχαριστημένη τελικά. Ok, δεν τον συμπαθείτε το καταλάβαμε.

Σας διαβεβαιώ ότι είναι αμοιβαία τα αισθήματα αλλά δε θέλω να ξαναδώ δάκρυα στα μάτια του παιδιού μου εξαιτίας ενός παιχνιδιού. Ας ηρεμήσουμε όλοι λοιπόν! Ήθελε να αποχωρήσει ο Νίκος οικειοθελώς εχθές και του είπα να μη σας κάνει το χατίρι. Όσο τον θέλει ο κόσμος να παραμείνει», έγραψε στην ανάρτησή της η Μαίρη Μπάρκουλη.

Δείτε το βίντεο:

Διαβάστε ακόμα:

 Σοκάρει ο Ηλίας Βρεττός: «Έβαλε κάτι αιχμηρό στην κοιλιά μου, έβριζε και με απειλούσε»

 DWTS: Έκπληξη με την αποχώρηση! Έφυγε ένα από τα φαβορί

 Η Γη της Ελιάς: Όσα θα δούμε στα νέα επεισόδια της σειράς!

Keywords
Τυχαία Θέματα