Μάρα Δαρμουσλή: Μετρά αντίστροφα για τον ερχομό του μωρού της και ποζάρει στον 9ο μήνα

Στην τελική ευθεία για την έλευση του δεύτερου παιδιού της βρίσκεται η Μάρα Δαρμουσλή. Η γνωστή ηθοποιός και μοντέλο μπήκε σήμερα στον ένατο μήνα της εγκυμοσύνης της και ξεκίνησε να μετρά αντίστροφα για να κρατήσει στην αγκαλιά το μωρό της.

Καθ’ όλη τη διάρκεια της κύησης, η Μάρα Δαρμουσλή ήταν ενεργή στα social media και μοιραζόταν με τους διαδικτυακούς φίλους της διάφορες φωτογραφίες από τη νέα καθημερινότητά

της. Μία από τις αγαπημένες της συνήθειές της όλους αυτούς τους μήνες ήταν τα μπάνια στη θάλασσα, καθώς η ίδια είναι χειμερινή κολυμβήτρια.

Με αφορμή, λοιπόν, το γεγονός ότι πλησιάζει στο τέλος αυτού του ταξιδιού, η Μάρα Δαρμουσλή δημοσίευσε στο προφίλ της μια φωτογραφία με τη φουσκωμένη κοιλίτσα της. Η ηθοποιός ζήτησε, μάλιστα, από τους followers της να μαντέψουν αν κυοφορεί αγοράκι ή κοριτσάκι.

«Και κάπως έτσι…Καλό Μήνα!!! Ναι,ναι καλό μήνα, μπήκαμε στον 9ο,στο ρετιρέ, το φάγαμε το γάιδαρο κι έμεινε η ουρά..! Με τούτα και με τ’άλλα δεν κάναμε το γκάλοπ..για γράψτε τις προβλέψεις σας. ΚΟΡΙΤΣΙ ή ΑΓΟΡΙ;
(για αρχή δηλαδή, στα 13 ας αποφασίσει)», έγραψε η Μάρα Δαρμουσλή στην ανάρτησή της.

Δείτε την ανάρτηση:

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Mara Darmousli (@maradarmousli)

Διαβάστε ακόμα:

 Στάθης Παναγιωτόπουλος: Η νομική απάντηση που έδωσε στην καταγγελία της 30χρονης το 2019 – «Όλα είναι μια παρεξήγηση»

 Μένιος Φουρθιώτης: Αφέθηκε ελεύθερος – Όσα είπε για τη σύλληψή του

Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης – Χρυσή Βαρδινογιάννη: Θεατρική βραδιά για το ερωτευμένο ζευγάρι

Keywords
Τυχαία Θέματα