Μαριάννα Τουμασάτου: «Ο Φιλιππίδης μασούσε επίτηδες τσίχλα στα γυρίσματα, γιατί ήξερε πως με ενοχλεί»

Η Μαριάννα Τουμασάτου βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Αυτός κι ο άλλος» και μίλησε για τον Πέτρο Φιλιππίδη, μιας και οι δυο τους είχαν συνεργαστεί. Η γνωστή ηθοποιός ανέφερε, μάλιστα, πως ο Πέτρος Φιλιππίδης μασούσε επίτηδες τσίχλα στα γυρίσματα και τις πρόβες, καθώς γνώριζε πόσο πολύ την ενοχλεί.

«Είναι αλήθεια ότι ο Πέτρος Φιλιππίδης μασούσε τσίχλα επίτηδες επειδή ήξερε ότι με ενοχλούσε. Εγώ πριν από κάθε γύρισμα, παρακαλώ τους ανθρώπους να μην μασάνε γιατί έρχομαι σε πάρα πολύ δύσκολη θέση, έχω σοβαρό πρόβλημα, δεν είναι καπρίτσιο, μου έρχεται να κάνω εμετό. Θαρρώ

πως το έκανε επίτηδες.

Εγώ ό,τι ήταν να πω το είπα. Με τα πράγματα που είναι αρνητικά, αποφεύγω να έρχομαι σε επαφή μεγαλώνοντας. Κάποια στιγμή την έβγαζε την τσίχλα γιατί δεν γινόταν αλλιώς, θα έκανα εμετό επάνω του. Όταν έμαθα για τις καταγγελίες εις βάρος του Πέτρου Φιλιππίδη, αποκωδικοποίησα μέσα μου μερικά πράγματα. Εγώ ήμουν τυχερή», είπε χαρακτηριστικά η Μαριάννα Τουμασάτου.

Δείτε το βίντεο:

Διαβάστε ακόμα:

 Μέγκι Ντρίο: Το “καρφί” για την Εύη Ιωαννίδου -«Έκλαιγε με τα κλάματα του κροκόδειλου και δεν μου είπε καν συλλυπητήρια»

 Έλενα Γκρέκου για Βαλάντη: «Αν του σπάσει κάποιος τα νεύρα, θα γίνει πολύ κακός»

 Σάκης Τανιμανίδης: Στο νοσοκομείο ο παρουσιαστής

Keywords
Τυχαία Θέματα