“Με έβγαλαν ετοιμοθάνατη για μια ιστορία που έγινε πριν 10 χρόνια”

Η Ελένη Γερασιμίδου μίλησε στο Πρω1νό και στη Μαίρη Αρώνη για το θέατρο και γιατί επιλέγει να δουλεύει ακόμα αν και έχει βγει στη σύνταξη και δεν θέλησε να δώσει έκταση στο θέμα που δημιουργήθηκε πριν λίγες ημέρες σχετικά με τις αφίσες της παράστασης στην οποία πρωταγωνιστεί. Ανάμεσα σε άλλα η ηθοποιός αναφέρθηκε και σε δημοσιεύματα που αφορούσαν ένα παλιό πρόβλημα υγείας που είχε.

“Επιλέγω να δουλέψω γιατί και οι μεγαλύτεροι άνθρωποι χρειαζόμαστε το θέατρο.

Είμαι συνταξιούχος και μου παίρνουν το 60% της σύνταξης μου, τώρα που δουλεύω, κάνω το κράτος συνέταιρο. Εφόσον είμαστε ζωντανοί, ενεργοί και μπορούμε να περπατάμε και να λέμε καλά τις ατάκες μας, χρειαζόμαστε στο θέατρο. Χρειαζόμαστε. Δεν μπορεί να κάνει η κόρη μου την πεθερά, ούτε τη γιαγιά, ούτε τη μαμά. όχι μόνο έχω κάνει ωραίες δουλειές, έκανα και ένα σπίτι μέσα από τη δουλειά μου. Με τη διαχείριση του χρήματος τα πάω καλά, δεν το ξεραίνω το σκ… μου! Τις επιτυχίες δεν τις εξαργύρωσα ούτε στην ταμπέλα, ούτε πουθενά. Πληρώθηκα τη δουλειά μου. Σκέτο όνομα δεν είναι κανένα, από δυναστεία δεν είναι, δεν με λένε Χριστίνα Ωνάση.

Δεν υπάρχει καμία συζήτηση για την ταμπέλα. Είπα τα καλύτερα λόγια και για τους συναδέλφους μου και για όλα.

Εδώ με έβγαλαν ότι είμαι ετοιμοθάνατη για μια ιστορία που έγινε πριν 10 χρόνια. Με έπαιρναν έντρομοι τηλέφωνο και τους έλεγα ότι δεν υπάρχει τέτοιο πράγμα. Μέσα τα λέει όπως είναι. Το εξώφυλλο ήταν τρομαχτικό. Γράψανε ¨Η σκιά στον πνεύμονα και η βιοψία σοκ”. Ήταν ευχάριστο το σοκ της βιοψίας, ήταν ότι δεν υπήρχε κακοήθεια, δεν υπήρχε τίποτα”.

Διαβάστε ακόμα: Ραγίζει καρδιές η εξομολόγηση για τον Χάρρυ Κλυνν – “Μετά τον θάνατο του γιου του…”

Κινείται νομικά ο Κρατερός Κατσούλης – Αποκαλύπτει μεγάλη απάτη!

Άγριο ξέσπασμα Κανάκη στον αέρα των Αρβύλα! “Έχουν το θράσος να…”

Keywords
Τυχαία Θέματα