Με τα αγαπημένα αντηλιακά των μαμάδων η προστασία των παιδιών από τον ήλιο γίνεται παιχνίδι

Όλες μας γνωρίζουμε τις βλαβερές συνέπειες της ηλιακής ακτινοβολίας. Η επιδερμίδα μας είναι ιδιαίτερα ευαίσθητη και ειδικά τώρα το καλοκαίρι πρέπει να είναι απόλυτα προστατευμένη με αντηλιακά που περιέχουν υψηλό δείκτη. Όχι μόνο στην παραλία αλλά και στην πόλη, εκεί που κινούμαστε καθημερινά. Αν για εμάς είναι επικίνδυνο μπορείτε να φανταστείτε πόσο βλαβερός είναι ο ήλιος για το απίστευτα ευαίσθητο δέρμα των παιδιών μας. 

Αρκετά χρόνια πριν, η αντηλιακή προστασία δεν ήταν απαραίτητη. Δεν θα ξεχάσω ότι ως

παιδί, όλο το καλοκαίρι έπαιζα μέσα και έξω από τη θάλασσα, αλλά και στο πάρκο τις μέρες που μέναμε στην πόλη, χωρίς καμία προφύλαξη. Οι φορές που το δέρμα μου κοκκίνισε μου έχουν μείνει αξέχαστες μιας και ήταν επώδυνο. Και σειρά είχε το ξεφλούδισμα. Από εκείνα τα καλοκαίρια, εκτός από τις όμορφες αναμνήσεις με τα ατελείωτα παιχνίδια και την ξεγνοιασιά, μου έχει μείνει επίσης μία πανάδα στο πρόσωπο και μερικές ακόμη μικρότερες στο ντεκολτέ. 

Φυσικά, τώρα πλέον η ενημέρωση είναι τεράστια όσο αφορά την προστασία των μικρών παιδιών από τον ήλιο. Έχω την τύχη να μπορώ να χρησιμοποιήσω τις περισσότερες φόρμουλες που λανσάρονται και αρκετές γνώσεις ώστε να επιλέξω εκείνες που θα προστατεύσουν και θα φροντίσουν το τρυφερό και ευαίσθητο δέρμα των μικρών παιδιών με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Πολύ γρήγορα κατέληξα σε δύο συγκεκριμένα αντηλιακά της Intermed αφού χάρη στον υψηλό δείκτη προστασία που περιέχουν, τα συστατικά που προσφέρουν πλούσια ενυδάτωση και τον πρακτικό τρόπο εφαρμογής, κάνουν την παραμονή των παιδιών και της μητέρας στην παραλία και στη θάλασσα παιχνίδι!  

Πρόκειται για BabyDerm Sunscreen Cream Spf30 – 100% Natural Filters και το BabyDerm Invisible Sunscreen Spray spf 50+ for Kids.

Ας δούμε όμως το καθένα ξεχωριστά:

BabyDerm Sunscreen Cream Spf30 – 100% Natural Filters:  Ένα αντηλιακό γαλάκτωμα με 100% φυσικά φίλτρα, υαλουρονικό, βιταμίνη Ε και Προβιταμίνη Β 5 στη σύνθεση του. Απλώνεται εύκολα στο βρεφικό δέρμα και προσφέρει υψηλή προστασία τόσο από τη UVA όσο και και από τη UVB ακτινοβολία. Παράλληλα κρατά το δέρμα ενυδατωμένο μέχρι την επόμενη εφαρμογή και δεν ερεθίζει.

BabyDerm Invisible Sunscreen Spray spf 50+ for Kids: Πρόκειται για μια εξαιρετική φόρμουλα σε μορφή διάφανου spray που μπορούμε να εφαρμόσουμε στα παιδιά με μία κίνηση τόσο σε στεγνό όσο και βρεγμένο δέρμα. Αυτό σημαίνει ότι δεν υπάρχει λόγος να προσπαθήσουμε αν βγάλουμε το μικρό μας από τη θάλασσα ή να το διακόψουμε από το παιχνίδι του στην παραλία. Η σύνθεση του περιλαμβάνει έναν ενισχυμένο συνδυασμό UV φίλτρων και βιταμίνη C που χαρίζουν υψηλή προστασία από τις UVA και UVB ακτίνες αλλά ταυτόχρονα προσφέρουν στο δέρμα την απαραίτητη υγρασία που έχει ανάγκη ειδικά κατά την έκθεση στον ήλιο.

Στις φετινές μας διακοπές, τα weekends σε κοντινούς προορισμούς αλλά και στην πόλη δεν ξεχνάμε να απλώνουμε στους μικρούς και τις μικρές μας γερές δόσεις αντηλιακού Intermed.  Τα αντηλιακά  θα τα βρείτε στα φαρμακεία από την Intermed.

Keywords
Τυχαία Θέματα