Μια Παριζιάνα στην Αθήνα: 14 ιδέες που μπορείς να κλέψεις από το στιλ των Παριζιάνων

Oι Γαλλίδες είναι οι πιο στιλάτες γυναίκες σε όλο τον κόσμο και αυτή η φήμη δεν έχει βγει τυχαία και είναι πέρα για πέρα αληθινή. Αυτό που μας ενδιαφέρει όμως είναι να μπούμε λίγο περισσότερο στο μυαλό τους και να μπορούμε να καταλάβουμε με ποια κριτήρια επιλέγουν τα ρούχα τους σε κάθε τους εμφάνιση.

Γαλλίδες influencers δηλώνουν πως προτιμούν ρούχα που είναι πιο απλά, καλής ποιότητας αλλά όχι υπερβολικά. Ωστόσο αναφέρουν πως τους αρέσει που και που να ενισχύουν το στιλ τους με statement κομμάτια. Ας δούμε όμως

αναλυτικά μέσα από τις παρακάτω φωτογραφίες τι φοράνε αυτή τη στιγμή οι Γαλλίδες και με ποια κριτήρια επιλέγουν τα ρούχα τους.

#1. Στα παλτό τους είναι όσο πιο μίνιμαλ μπορούν. Ωστόσο φέτος δίνουν μια ευκαιρία στα γκρι καρό που είναι τεράστια τάση!

#2. Δεν είναι λάτρεις των mix prints αλλά τους αρέσει να επιλέγουν ένα print και να το αναδεικνύουν σωστά.

#3. Το black & white είναι αγαπημένος τους συνδυασμός, όπως και το total black ή το να φοράνε γενικά μια μόνο απόχρωση πάνω τους.

#4. Στα τζιν τους επιλέγουν συνήθως την καθαρή μπλε απόχρωση και προτιμούν είτε skinny τζιν ή με μια ελαφριά καμπάνα.

#5. Οι μάλλινες φούστες είναι η αδυναμία τους ειδικά φέτος τον χειμώνα! Θα τις συνδυάσουν είτε με πουλοβεράκια είτε με απλά λευκά πουκάμισα.

#6. Τα ζιβάγκο είναι φέτος τάση και οι Γαλλίδες τα αγαπάνε πολύ ανέκαθεν! Τα συνδυάζουν συνήθως με μίνι φούστες ή παντελόνια γραφείου.

#7. Σπάνια θα δεις μια Γαλλίδα με κάποια υπερβολή πάνω της σε μια απλή καθημερινή μέρα αλλά όταν επιλέξουν για παράδειγμα μια statement φούστα θα προσπαθήσουν να μην υπερβάλλουν σε κανένα άλλο σημείο πάνω τους.

#8. Τα κοστούμια είναι ένα look που λατρεύουν!

#9. Εκρού ή μπεζ παλτό συνδυασμένο με τζιν είναι ένας από τους πιο αγαπημένους τους συνδυασμούς.

#10. Ακόμα κι αν επιλέξουν πιο ιδιαίτερα και εκκεντρικά κομμάτια δεν θα υπερβάλλουν ποτέ στα μαλλιά και στο μακιγιάζ τους.

#11. Έχουν μια ανεπιτήδευτη ομορφιά που τις κάνει να δείχνουν super cool ακόμα και όταν συνδυάζουν καφέ με ροζ και μαύρο, 3 χρώματα που δεν συνδυάζονται πάντα πολύ εύκολα.

#12. Λατρεύουν οποιοδήποτε καπέλο θυμίζει μπερέ.

#13. Αγαπάνε ιδιαίτερα τα παπούτσια και τις μπότες με χαμηλό τακούνι και αποφεύγουν τα ψηλοτάκουνα παπούτσια στην καθημερινότητά τους.

#14. Τους αρέσει να προσθέτουν που και που πινελιές χρώματος στα καθημερινά τους looks!

Διαβάστε ακόμα: Δες ποιος άγγελος της Victoria’s Secret θα φορέσει το Fantasy Bra, το σουτιέν που κοστίζει 1 εκατομμύριο δολάρια

Keywords
Τυχαία Θέματα