“Μου έχει συμβεί να πάω σε τηλεοπτική εκπομπή και να αισθανθώ αμήχανα”!

Μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης στο περιοδικό People και στον Μαρίνο Βυθούλκα παραχώρησε η Ρένα Μόρφη, η οποία μεταξύ άλλων έκανε μια αποκάλυψη.

Η τραγουδίστρια εξομολογήθηκε στον δημοσιογράφο πως έτυχε να βρεθεί καλεσμένη σε εκπομπή και να νιώσει αμήχανα. Όπως εξήγησε της έγιναν ερωτήσεις που έδειχναν ότι δεν την γνώριζαν. “Μου έλεγε χαζομάρες, έκανε άστοχες ερωτήσεις, σαν να μην ήξερε ποιος είναι ο καλεσμένος!”, τόνισε.

Συγκεκριμένα, είπε: “Ο τρόπος με τον οποίο κάνουν διασκευές οι Iman Baildi είναι πολύ ιδιαίτερος. Ζήσαμε απίθανες στιγμές με όλα τα παιδιά του

γκρουπ, αλλά αυτή την περίοδο έχω επικεντρωθεί στο προσωπικό μου πρότζεκτ. Είμαι ακόμα μέλος, απλά τα παιδιά θα κάνουν ορισμένες εμφανίσεις με διαφορετικό κόνσεπτ. Παραμένουμε, όμως, μια ομάδα που ο ένας δίνει ιδέες στον άλλο. Κανένας μας δεν είναι κολλημένος σε κάτι. Μου έχει συμβεί μια – δυο φορές να πάω καλεσμένη σε τηλεοπτική εκπομπή και να αισθανθώ αμήχανα. Μου έλεγε χαζομάρες, έκανε άστοχες ερωτήσεις, σαν να μην ήξερε ποιος είναι ο καλεσμένος. Ευτυχώς, συνέβη μόνο δύο φορές”.

Διαβάστε ακόμη:

Καλοκαιρινές στιγμές: Η Δανάη Μπάρκα ποζάρει με μαγιό! 

Η Κόνυ Μεταξά αποκαλύπτει τον λόγο που δεν θα καθόταν στο πάνελ μιας εκπομπής! 

Ήβη Αδάμου: Η φωτογραφία που δημοσίευσε με την κόρη της, Ανατολή-Νεφέλη! 

Keywords
Τυχαία Θέματα