Να πώς θα εντοπίσεις έναν ψέυτη από το ζώδιό του… (Μέρος ΙΙΙ)

Θες να αναγνωρίσεις έναν ψεύτη από το ζώδιό του; Αυτό δεν είναι εύκολο αλλά είναι εύκολο να ξέρεις πώς αντιδράει κάθε ζώδιο όταν λέει ψέματα -ποιες κινήσεις δηλαδή και λόγια του τον αποκαλύπτουν.

Έτσι ανάλογα με το ζώδιο που έχει ο αγαπημένος σου θα μπορείς να τον τσακώσεις στα πράσα αναγνωρίζοντας έγκαιρα τα σημάδια πριν να είναι πάρα πολύ αργά για σένα και τη σχέση σας. Και αυτό φυσικά είναι πολύ σημαντικό γιατί θα σε γλιτώσει από χαμένο χρόνο και δεν θα επενδύσεις πολύ πάνω του με αποτέλεσμα ναι είναι αφόρητα δύσκολο να τον ξεπεράσεις μετά και να προχωρήσεις μπροστά.

Προχτές είδαμε

πώς αναγνωρίζεις το ψέμα σε έναν Κριό, έναν Ταύρο, έναν Δίδυμο και έναν Καρκίνο, ενώ χτες ανακρίναμε τους Λέων, Παρθένο, Ζυγό και Σκορπιό. Ας δούμε σήμερα μερικά ακόμα ζώδια…

#Τοξότης
O Toξότης είναι ένα ακόμα ζώδιο που λέει καλά ψέματα και δύσκολα θα τον πιάσεις στα πράσα γιατί ποτέ δεν δίνει πολλές λεπτομέρειες. Αν αμφιβάλεις για την αλήθεια του θα σου πει πως δεν τον απασχολεί και το ότι αν τον πιστεύεις ή όχι είναι δική σου υπόθεση.

#Αιγόκερως
Αν υπάρχει ένα ζώδιο που παίρνει βραβείο στην ικανότητά του για να λέει ψέματα τότε αυτό είναι σίγουρα ο Αιγόκερως. Έχει το καλύτερο poker face και σκηνοθετεί τα ψέματά του με τέτοιο τρόπο ώστε να μην διαφέρουν από άλλες αληθινές ιστορίες που σου λέει.

#Υδροχόος
Ο Υδροχόος συχαίνεται τα ψέματα γι’αυτό και δεν θα πει εύκολα. Ωστόσο αν χρειαστεί να πει κάποιο ψέμα να είσαι σίγουρη πως θα τον καταλάβεις στο δευτερλόπετο.

#Ιχθείς
Ο Ιχθείς μπορεί να γίνει ένα ζώδιο που θα πει τέλεια ψέματα αλλά και ένα ζώδιο που θα μπει τα χειρότερα ψέματα ever! Η εικόνα του όταν λέει ψέματα θα είναι είτε καλή είτε κακή ανάλογα με την περίσταση και τον λόγο για τον οποίο πρέπει να πει ψέματα.

Διαβάστε ακόμα: Σταμάτα να βασανίζεσαι! Να πώς θα καταλάβεις αν ένας Αιγόκερως σε θέλει!

Keywords
Τυχαία Θέματα